Kaseri-och-fyllda-pastakuddar-med-salvia

Cucina povera, kåseri och fyllda pastakuddar

Cucina poveraI - de fattigas kök - dessa tider kommer du bli förvånad över hur…

Läs Mer

Trattoria-Corazza-autentiskt-italienskt!

Trattoria Corazza – autentiskt italienskt!

Att hitta autentisk italiensk mat utanför Italien kan vara en utmaning, det…

Läs Mer

Italienska-viner-älskar-mat!

Italienska viner älskar mat!

Att välja vilket vin som passar till vilken mat beskrivs ibland som en…

Läs Mer

Hemligheten-bakom-en-perfekt-risotto-10-tips!

Hemligheten bakom en perfekt risotto – 10 tips!

Här kommer 10 handfasta tips som, med lite övning, kommer att hjälpa dig att nå…

Läs Mer

En-halsning-fran-olivlunden-i-Marche

En hälsning från olivlunden i Marche

Hur blev årets olivolja på kullen i Marche? Peter Nordin uppdaterar direkt från…

Läs Mer

5-saker-du-maste-veta-om-olivolja

5 saker du måste veta om olivolja

Olivolja är en hörnsten i den italienska kokkonsten och förgyller de flesta…

Läs Mer

Narhet-ar-karlek

Närhet är kärlek

Närheten till råvaran ger vördnad och respekt varje gång jag doppar mitt bröd i…

Läs Mer

Kallpressad-olivolja-Una-storia-magica

Kallpressad olivolja – Una storia magica

Från romartiden finns användning av kallpressad olivolja dokumenterad i skrift,…

Läs Mer

Apuliens-grona-guld

Apuliens gröna guld

Apulien producerar nästan hälften av landets olivolja. Oljan som är basen i den…

Läs Mer

Kåseri: Harrys Bar och lantkyckling alla ’piccata’

Jag är på besök hos den mest klassiska restaurangen du kan tänka dig. Det är…

Läs Mer

[adrotate banner="17"]