Johan Åstrand
Johan Åstrand är kock, skribent, fotograf och videoproducent och arbetar främst med mat- och restaurangbranschen.
Han har arbetat på Restaurang och Storkök, Restauratören och även varit redaktör för kundtidningen Krog under tio år. Johan har utöver detta även producerat en rad företagsfilmer med fokus på hantverk och lokal anknytning.
Reportage!
Nothing found.
Food tour i Cagliari, Sardinien
Hur skiljer sig det sardinska köket mot det Italienska? undrar jag när jag för första gången besöker Italiens näst största ö, Sardinien. Men låt oss först bara sätta ön i sitt sammanhang. Vi befinner oss alltså nästan mitt i medelhavet. Och Sardinien, och dess huvudstad Cagliari, har varit en handelsplats sedan långt innan romarriket. Genom...
Johan Åstrand
Johan Åstrand är kock, skribent, fotograf och videoproducent och arbetar främst med mat- och restaurangbranschen.
Han har arbetat på Restaurang och Storkök, Restauratören och även varit redaktör för kundtidningen Krog under tio år. Johan har utöver detta även producerat en rad företagsfilmer med fokus på hantverk och lokal anknytning.
Reportage!
Nothing found.
Food tour i Cagliari, Sardinien
Hur skiljer sig det sardinska köket mot det Italienska? undrar jag när jag för första gången…
Johan Åstrand
Johan Åstrand är kock, skribent, fotograf och videoproducent och arbetar främst med mat- och restaurangbranschen.
Han har arbetat på Restaurang och Storkök, Restauratören och även varit redaktör för kundtidningen Krog under tio år. Johan har utöver detta även producerat en rad företagsfilmer med fokus på hantverk och lokal anknytning.
Reportage!
Nothing found.
Hur skiljer sig det sardinska köket mot det Italienska? undrar jag när jag för första gången besöker Italiens näst största ö, Sardinien. Men låt oss först bara sätta ön i sitt sammanhang. Vi befinner oss alltså nästan mitt i medelhavet. Och Sardinien, och dess huvudstad Cagliari, har varit en handelsplats sedan långt innan romarriket. Genom...