Jonas Henningsson American Trails

Jonas Henningsson

Jonas Henningsson är journalist, redaktör och författare – alltid på jakt efter nästa kulinariska kick. Vin- och matreportagen har därför blivit många genom åren.

Han arbetar för en mängd uppdragsgivare i Skandinavien men också för internationella magasin som Food and Travel.

Reportage!

Apuliens-grona-guld

Apuliens gröna guld

Apulien producerar nästan hälften av landets olivolja. Oljan som är…

Läs mer

Suppli – delikat dröm

Suppli – delikat dröm

När du besöker Rom dröjer det inte länge förrän du kommer i kontakt med…

Läs mer

Cornetto – för den perfekta starten på dagen

Cornetto – för den perfekta starten på dagen

Den bästa starten på dagen får man med kombinationen cornetto och…

Läs mer

Venedig

Prosecco och Cicchetti

Bästa sättet att förolämpa en venedigbo är att kalla Cicchetti för tapas. Bästa sättet att lära känna en venedigbo är att besöka en av stadens hundratals små cicchettibarer. Cicchetti är små bröd fyllda med allehanda olika delikatesser. Till Cicchettin passar den friska och från regionen Veneto sprunga proseccon förstås fantastiskt bra, här är några av mina favoritstopp för denna kombination...

Läs mer

Jonas tipsar!

Verona

Verona – kärlek, historia och vindrömmar

Varje besök i Verona skapar minnen av kärlek, historia och…

Läs mer

bottega vini verona

Antica Bottega Vini

Antica Bottega Vini. När du besöker Verona så får du inte missa den här…

Läs mer

Galen i gnocchi

Galen i gnocchi

I Rom är man galen i gnocchi och äter det som ett alternativ till pasta,…

Läs mer

Valpolicella

Valpolicella – vyer, dofter och smaker

Valpolicella är en av Italiens mest traditionella vinregioner med en rustik matkultur som går tillbaka tusentals år i tiden. Här produceras högklassiga viner i ett böljande landskap som man utforskar bäst till fots...

Läs mer

Jonas Henningsson American Trails

Jonas Henningsson

Jonas Henningsson är journalist, redaktör och författare – alltid på jakt efter nästa kulinariska kick. Vin- och matreportagen har därför blivit många genom åren.

Han arbetar för en mängd uppdragsgivare i Skandinavien men också för internationella magasin som Food and Travel.

Reportage!

Apuliens-grona-guld

Apuliens gröna guld

Apulien producerar nästan hälften av landets olivolja. Oljan som är…

Läs mer

Suppli – delikat dröm

Suppli – delikat dröm

När du besöker Rom dröjer det inte länge förrän du kommer i kontakt med…

Läs mer

Cornetto – för den perfekta starten på dagen

Cornetto – för den perfekta starten på dagen

Den bästa starten på dagen får man med kombinationen cornetto och…

Läs mer

Venedig

Prosecco och Cicchetti

Bästa sättet att förolämpa en venedigbo är att kalla Cicchetti för tapas. Bästa sättet att lära…

Läs mer

Jonas tipsar!

Verona

Verona – kärlek, historia och vindrömmar

Varje besök i Verona skapar minnen av kärlek, historia och…

Läs mer

bottega vini verona

Antica Bottega Vini

Antica Bottega Vini. När du besöker Verona så får du inte missa den här…

Läs mer

Galen i gnocchi

Galen i gnocchi

I Rom är man galen i gnocchi och äter det som ett alternativ till pasta,…

Läs mer

Valpolicella

Valpolicella – vyer, dofter och smaker

Valpolicella är en av Italiens mest traditionella vinregioner med en rustik matkultur som går…

Läs mer

Jonas Henningsson American Trails

Jonas Henningsson

Jonas Henningsson är journalist, redaktör och författare – alltid på jakt efter nästa kulinariska kick. Vin- och matreportagen har därför blivit många genom åren.

Han arbetar för en mängd uppdragsgivare i Skandinavien men också för internationella magasin som Food and Travel.

Reportage!

Apuliens-grona-guld
Apuliens gröna guld

Apulien producerar nästan hälften av landets olivolja. Oljan som är…

Läs mer

Suppli – delikat dröm
Suppli – delikat dröm

När du besöker Rom dröjer det inte länge förrän du kommer i kontakt med…

Läs mer

Bästa sättet att förolämpa en venedigbo är att kalla Cicchetti för tapas. Bästa sättet att lära känna en venedigbo är att besöka en av stadens hundratals små cicchettibarer. Cicchetti är små bröd fyllda med allehanda olika delikatesser. Till Cicchettin passar den friska och från regionen Veneto sprunga proseccon förstås fantastiskt bra, här är några av mina favoritstopp för denna kombination...

Läs mer

Jonas tipsar!

Verona
Verona – kärlek, historia och vindrömmar

Varje besök i Verona skapar minnen av kärlek, historia och…

Läs mer

bottega vini verona
Antica Bottega Vini

Antica Bottega Vini. När du besöker Verona så får du inte missa den här…

Läs mer

Valpolicella är en av Italiens mest traditionella vinregioner med en rustik matkultur som går tillbaka tusentals år i tiden. Här produceras högklassiga viner i ett böljande landskap som man utforskar bäst till fots...

Läs mer