Peposo Dell’Impruneta

Peposo Dell’Impruneta

Den toscanska peposon sägs ha kommit till i ugnarna på det…

Read More

Pici Al Ragu Di Agnello

Pici med lammragu är en pastarätt med en rik och fyllig…

Read More

Frozen Negroni

Frozen Negroni

Frozen Negroni är en slushig variant av den populära…

Read More

Violettas Panzanella

Violettas Panzanella

Skär brödet i kuber och lägg i en vid skål och täck med…

Read More

Limoncello Tonic

Limoncello Tonic

Limoncello Tonic. En frisk variant på G & T som blir…

Read More

Linguini Alle Zucchine

En härlig lunch eller middag, rik på arom och smak, med…

Read More

Tiramisú Al Limoncello

En spännande variant på den klassiska desserten tiramisú.…

Read More

Negroni Sbagliato

Negroni Sbagliato

En bubbligare och lättare variant på en av Italiens mest…

Read More

Ett litet kåseri dagarna efter påsk

Ett litet kåseri dagarna efter påsk

Varje gång jag ser ett konstverk, njuter ett gott vin,…

Read More

Pasta con funghi al profumo di Marsala

Pasta con funghi al profumo di Marsala

En krämig och välsmakande pasta med svamp som får sin…

Read More

Baci di Dama

Baci di dama är små eleganta bakverk som är typiska för…

Read More

Affogato-drankt-gelato

Affogato – dränkt gelato

Här kombineras två av Italiens gastronomiska stoltheter;…

Read More

Nothing found.

Nothing found.

Nothing found.

Nothing found.

Nothing found.

Coda alla vaccinara

Coda alla vaccinara

Smakrik stuvning gjord på oxsvans från Rom.

Read More

Agnello-arrosto

Agnello arrosto

Sätt ugnen på 225 grader. Bred ut det benfria köttstycket…

Read More

Brasato al Barolo

Brasato al Barolo

Ett långkok på nötkött bräserat i rödvin som serveras med…

Read More

Antico Risotto Sabaudo

Antico Risotto Sabaudo

Smält smöret i en kastrull, tillsätt löken och stek i ca 5…

Read More

Coda di rospo piccata

Coda di rospo piccata

Coda di rospo piccata: skär fiskfiléerna på snedden i…

Read More

Fläskkotletter med apelsin och marsala

Fläskkotletter med apelsin och marsala

Costolette di Maiale all’arancia - Klappa kotletterna…

Read More

Pasta con tonno e briciole – pasta med tonfisk

Pasta con tonno e briciole – pasta med tonfisk

Pasta med tonfisk och brödsmulor. Mjukstek löken på…

Read More

Cipolle Ripieni

Cipolle ripieni – lökar fyllda med kött

Lökar fyllda med kött. Sätt ugnen på 200 grader. Koka…

Read More

Nothing found.

Nothing found.

Nothing found.