Fyra goda viner runt hundralappen
Blommig, mycket söt, pärlande smak med inslag av päron, fläder, vit persika, litchi, honung och mandarin. Serveras vid 6-8°C till frukt- eller bärdesserter eller som sällskapsdryck.
Rätter att laga till:
Mousse al cioccolato e amaretto
Baci di Dama
Fruktig, nyanserad smak med inslag av fat, mörka körsbär, örter, plommon, choklad, salvia och blåbär. Serveras vid 16-18°C till rätter av lamm- och nötkött.
Rätter att laga till:
Cannelloni con ricotta e spinaci
Pasta al forno alla tranese
Mezzacorona Pinot Grigio Riserva
Mycket fruktig smak med inslag av fat, gula päron, galiamelon, kryddor, mandel, apelsinskal och vanilj. Serveras vid 8-10°C till vegetariskt eller till rätter av fisk eller kyckling.
Rätter att laga till:
Bucatini alle olive verdi
Insalata pomodori e stracciatella
Fruktig, ungdomlig smak med inslag av päron, honungsmelon och mandarin. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller sällskapsdryck, eller till lättare rätter av fisk och skaldjur, eller till sallader.
Rätter att laga till:
Arancini di Riso e Ricotta
Focaccia Barese
Fyra goda viner runt hundralappen
Blommig, mycket söt, pärlande smak med inslag av päron, fläder, vit persika, litchi, honung och mandarin. Serveras vid 6-8°C till frukt- eller bärdesserter eller som sällskapsdryck.
Rätter att laga till:
Mousse al cioccolato e amaretto
Baci di Dama
Fruktig, nyanserad smak med inslag av fat, mörka körsbär, örter, plommon, choklad, salvia och blåbär. Serveras vid 16-18°C till rätter av lamm- och nötkött.
Rätter att laga till:
Cannelloni con ricotta e spinaci
Pasta al forno alla tranese
Mezzacorona Pinot Grigio Riserva
Mycket fruktig smak med inslag av fat, gula päron, galiamelon, kryddor, mandel, apelsinskal och vanilj. Serveras vid 8-10°C till vegetariskt eller till rätter av fisk eller kyckling.
Rätter att laga till:
Bucatini alle olive verdi
Insalata pomodori e stracciatella
Fruktig, ungdomlig smak med inslag av päron, honungsmelon och mandarin. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller sällskapsdryck, eller till lättare rätter av fisk och skaldjur, eller till sallader.
Rätter att laga till:
Arancini di Riso e Ricotta
Focaccia Barese
Fyra fantastiska recept !
Villa Cardea Drink med kanel
Behöver du inspiration till en juldrink? Sätt guldkant på julfirande med en apertivo med julig touch. Denna drink är söt, bitter och fräsch
Pici Al Ragu Di Agnello
Pici med lammragu är en pastarätt med en rik och fyllig smak som hör ihop med våren. Det är enklast att göra såsen ..
Gelato alla stracciatella
Enkelt recept på en krämig vaniljglass med bitar av choklad från Italien.
Limoncello spritz
Sommarens fräschaste drink, perfekt till en aperitivo! Blanda 3 delar prosecco, 2 delar limoncello och 1 den sodavatten..