Fyra goda viner runt hundralappen
Blommig, mycket söt, pärlande smak med inslag av päron, fläder, vit persika, litchi, honung och mandarin. Serveras vid 6-8°C till frukt- eller bärdesserter eller som sällskapsdryck.
Rätter att laga till:
Mousse al cioccolato e amaretto
Baci di Dama
Fruktig, nyanserad smak med inslag av fat, mörka körsbär, örter, plommon, choklad, salvia och blåbär. Serveras vid 16-18°C till rätter av lamm- och nötkött.
Rätter att laga till:
Cannelloni con ricotta e spinaci
Pasta al forno alla tranese
Mezzacorona Pinot Grigio Riserva
Mycket fruktig smak med inslag av fat, gula päron, galiamelon, kryddor, mandel, apelsinskal och vanilj. Serveras vid 8-10°C till vegetariskt eller till rätter av fisk eller kyckling.
Rätter att laga till:
Bucatini alle olive verdi
Insalata pomodori e stracciatella
Fruktig, ungdomlig smak med inslag av päron, honungsmelon och mandarin. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller sällskapsdryck, eller till lättare rätter av fisk och skaldjur, eller till sallader.
Rätter att laga till:
Arancini di Riso e Ricotta
Focaccia Barese
Fyra goda viner runt hundralappen
Blommig, mycket söt, pärlande smak med inslag av päron, fläder, vit persika, litchi, honung och mandarin. Serveras vid 6-8°C till frukt- eller bärdesserter eller som sällskapsdryck.
Rätter att laga till:
Mousse al cioccolato e amaretto
Baci di Dama
Fruktig, nyanserad smak med inslag av fat, mörka körsbär, örter, plommon, choklad, salvia och blåbär. Serveras vid 16-18°C till rätter av lamm- och nötkött.
Rätter att laga till:
Cannelloni con ricotta e spinaci
Pasta al forno alla tranese
Mezzacorona Pinot Grigio Riserva
Mycket fruktig smak med inslag av fat, gula päron, galiamelon, kryddor, mandel, apelsinskal och vanilj. Serveras vid 8-10°C till vegetariskt eller till rätter av fisk eller kyckling.
Rätter att laga till:
Bucatini alle olive verdi
Insalata pomodori e stracciatella
Fruktig, ungdomlig smak med inslag av päron, honungsmelon och mandarin. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller sällskapsdryck, eller till lättare rätter av fisk och skaldjur, eller till sallader.
Rätter att laga till:
Arancini di Riso e Ricotta
Focaccia Barese
Fyra fantastiska recept !
Pinsa Romana med päron, gorgonzola och valnötter
Vit pizza i långpanna med päron, gorgonzola och valnötter - Enkel och utsökt Pinsa från Lazio.
L’iniezione di limone
En härligt frisk och syrlig drink som är otroligt enkel att blanda ihop.
Ravioli med ricotta lök och salvia
Pasta,Peter Nordin,Vegetariskt
Små pastakuddar fyllda med lök och ricotta slungade i salvia från trädgården med varmt smör och nyriven parmesan...
Soppa på linser från Castelluccio
Vegetariskt,Soppor,Peter Nordin
Denna underbara soppa på linser är återkommande på Ruffino, till gästers och familjens stora glädje. Från början en klassisk ”cucina povera primo”.