Fyra goda viner runt hundralappen

Fyra goda viner runt hundralappen

Moscato d’Asti

Blommig, mycket söt, pärlande smak med inslag av päron, fläder, vit persika, litchi, honung och mandarin. Serveras vid 6-8°C till frukt- eller bärdesserter eller som sällskapsdryck.

Till systembolaget

Rätter att laga till:
Mousse al cioccolato e amaretto
Baci di Dama

Raimonda Barbera d’Alba

Fruktig, nyanserad smak med inslag av fat, mörka körsbär, örter, plommon, choklad, salvia och blåbär. Serveras vid 16-18°C till rätter av lamm- och nötkött.

Till systembolaget

Rätter att laga till:
Cannelloni con ricotta e spinaci
Pasta al forno alla tranese

Mezzacorona Pinot Grigio Riserva

Mycket fruktig smak med inslag av fat, gula päron, galiamelon, kryddor, mandel, apelsinskal och vanilj. Serveras vid 8-10°C till vegetariskt eller till rätter av fisk eller kyckling.

Till systembolaget

Rätter att laga till:
Bucatini alle olive verdi
Insalata pomodori e stracciatella

Mionetto Prosecco Brut

Fruktig, ungdomlig smak med inslag av päron, honungsmelon och mandarin. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller sällskapsdryck, eller till lättare rätter av fisk och skaldjur, eller till sallader.

Till systembolaget

Rätter att laga till:
Arancini di Riso e Ricotta
Focaccia Barese

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Fyra goda viner runt hundralappen

Moscato d’Asti

Blommig, mycket söt, pärlande smak med inslag av päron, fläder, vit persika, litchi, honung och mandarin. Serveras vid 6-8°C till frukt- eller bärdesserter eller som sällskapsdryck.

Till systembolaget

Rätter att laga till:
Mousse al cioccolato e amaretto
Baci di Dama

Raimonda Barbera d’Alba

Fruktig, nyanserad smak med inslag av fat, mörka körsbär, örter, plommon, choklad, salvia och blåbär. Serveras vid 16-18°C till rätter av lamm- och nötkött.

Till systembolaget

Rätter att laga till:
Cannelloni con ricotta e spinaci
Pasta al forno alla tranese

Mezzacorona Pinot Grigio Riserva

Mycket fruktig smak med inslag av fat, gula päron, galiamelon, kryddor, mandel, apelsinskal och vanilj. Serveras vid 8-10°C till vegetariskt eller till rätter av fisk eller kyckling.

Till systembolaget

Rätter att laga till:
Bucatini alle olive verdi
Insalata pomodori e stracciatella

Mionetto Prosecco Brut

Fruktig, ungdomlig smak med inslag av päron, honungsmelon och mandarin. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller sällskapsdryck, eller till lättare rätter av fisk och skaldjur, eller till sallader.

Till systembolaget

Rätter att laga till:
Arancini di Riso e Ricotta
Focaccia Barese

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Fyra fantastiska recept !

Lasagne con burrata e asparagi

Lasagne con burrata e asparagi

Lasagne con burrata e asparagi är en skön och grön variant av lasagne där burratan bidrar med sin härliga krämiget.

Läs mer

Tiramisú med pepparkakor och rom

Tiramisu är en klassisk dessert från Treviso i Veneto. I detta recept adderar vi pepparkakor och rom för att få smaken av jul!

Läs mer

Peter-Nordins-Tiramisù

Peter Nordins Tiramisù

Tiramisù. Nu skall vi göra italiensk maräng. Du behöver en termometer. Lägg sockret och vattnet i en kastrull och låt koka på medelvärme. När syrupen närmar sig 110 ° börjar du vispa äggvitorna med elvisp. Vispa till maräng med mjuka luftiga toppar.

Läs mer

Torta-stracciatella

Torta stracciatella

En saftig sockerkaka med bitar av choklad som bara smälter i munnen!

Läs mer

E-post: info@godaitalien.se  |  Birger Jarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm
Telefon: 08 – 411 32 70  |  E-post: info@godaitalien.se  |  BirgerJarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm