Risotto alla Parmigiana av Peter Nordin

Risotto alla Parmigiana av Peter Nordin

Att tillaga denna rätt anses vara en konst i Italien. Jag…

Read More

Spaghetti al Rancetto

Spaghetti al Rancetto

En traditionell pastarätt från Umbrien som är både…

Read More

Pappardelle al ragú con cinghiale

Pappardelle al ragú con cinghiale

En köttfärssås på vildsvin är en klassiker i Toscana. Ett…

Read More

Tajarin al tartufo

Tajarin al tartufo

En härligt krämig och värmande pasta som passar under…

Read More

Pan-dei-morti

Pan dei morti

I slutet av oktober firar många Halloween, och det har…

Read More

Penne con crema di zucca e gorgonzola

Penne con crema di zucca e gorgonzola

En härligt krämig och värmande pasta som passar under…

Read More

En glädjefylld tradition

En glädjefylld tradition

Aperitivo är en viktig, glädjefylld och stämningshöjande…

Read More

FOCACCIA COL FORMAGGIO AL PESTO

Focaccia Col Formaggio Al Pesto

Foccacia Col Formaggio al Pesto. En focaccia är ett härligt…

Read More

Danubio Napoletano

Danubio Napoletano

Ett brioche-liknande brytbröd som är typisk för den…

Read More

Torta-Caprese

Torta Caprese

Torta Caprese! Här kommer min historia om en legendarisk…

Read More

Burrata-med-persika

Burrata med grillad persika

Burrata med grillad persika, en perfekt antipasti till…

Read More

Lasagne con burrata e asparagi

Lasagne con burrata e asparagi

Lasagne con burrata e asparagi är en skön och grön variant…

Read More

Nothing found.

Nothing found.

Nothing found.

Nothing found.

Nothing found.

Nothing found.

Nothing found.

Nothing found.

Nothing found.