Crostini

Har du lite rester kvar från en baguett eller annat vitt bröd är det perfekt att passa på att göra italienska crostini. Ingredienser:
  • ½ baguett eller annat vitt bröd
  • 2 msk olivolja
  • ½ flingsalt
 Gör Crostini så här: Sätt ugnen på 225 grader. Skär brödet i tunna skivor (ca. 1 cm tjocka) ungefär 15 st. Lägg ut brödskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Ringa över lite olivolja och salt (ett tipsa är att spraya på olivolja för en jämn yta). Rosta brödet i mitten av ugnen i 2–5 minuter tills de fått brun färg. Ta ut och låt svalna på ett galler. Servera med valfritt pålägg! Buon appetito! Följ oss på:FacebookInstagramPinterest

Crostini

Har du lite rester kvar från en baguett eller annat vitt bröd är det perfekt att passa på att göra italienska crostini. Ingredienser:
  • ½ baguett eller annat vitt bröd
  • 2 msk olivolja
  • ½ flingsalt

Gör Crostini så här: Sätt ugnen på 225 grader. Skär brödet i tunna skivor (ca. 1 cm tjocka) ungefär 15 st. Lägg ut brödskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Ringa över lite olivolja och salt (ett tipsa är att spraya på olivolja för en jämn yta). Rosta brödet i mitten av ugnen i 2–5 minuter tills de fått brun färg. Ta ut och låt svalna på ett galler. Servera med valfritt pålägg! Buon appetito! Följ oss på:FacebookInstagramPinterest

Fyra fantastiska recept !

Saltimbocca-alla-romana

Saltimbocca alla romana

Saltimbocca alla romana. Kalv på romerskt vis. Värm oljan i…

Läs recept

Peposo-Dell'Impruneta

Peposo Dell’Impruneta

Den toscanska peposon sägs ha kommit till i ugnarna på det…

Läs recept

Insalata di tonno e carciofini

Insalata di tonno e carciofini

Insalata di tonno e carciofini. En god lite matigare…

Läs recept

smorn-italiensk-appelpaj

Šmòrn

Blanda ägg, mjölk och mjöl till en smet. Tillsätt rom och…

Läs recept