Crostini
Har du lite rester kvar från en baguett eller annat vitt bröd är det perfekt att passa på att göra italienska crostini. Ingredienser:
½ baguett eller annat vitt bröd 2 msk olivolja ½ flingsalt Gör Crostini så här: Sätt ugnen på 225 grader. Skär brödet i tunna skivor (ca. 1 cm tjocka) ungefär 15 st. Lägg ut brödskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Ringa över lite olivolja och salt (ett tipsa är att spraya på olivolja för en jämn yta). Rosta brödet i mitten av ugnen i 2–5 minuter tills de fått brun färg. Ta ut och låt svalna på ett galler. Servera med valfritt pålägg! Buon appetito! Följ oss på:FacebookInstagramPinterest
Crostini
Har du lite rester kvar från en baguett eller annat vitt bröd är det perfekt att passa på att göra italienska crostini. Ingredienser:
½ baguett eller annat vitt bröd 2 msk olivolja ½ flingsalt
Gör Crostini så här: Sätt ugnen på 225 grader. Skär brödet i tunna skivor (ca. 1 cm tjocka) ungefär 15 st. Lägg ut brödskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Ringa över lite olivolja och salt (ett tipsa är att spraya på olivolja för en jämn yta). Rosta brödet i mitten av ugnen i 2–5 minuter tills de fått brun färg. Ta ut och låt svalna på ett galler. Servera med valfritt pålägg! Buon appetito! Följ oss på:FacebookInstagramPinterest
Fyra fantastiska recept !
Salame Di Cioccolato
Chokladsalami är en enkel och smarrig efterrätt gjord på…
Spaghetti alle Vongole av Peter Nordin
Spaghetti alle vongole har sitt ursprung i Neapel, på den…
Filleto di Manzo gorgonzola e Noci
Mosa osten och blanda med smöret, smaka av med…
Fusilli med broccoli och salsiccia
En antik rätt, med rötter från trakten där vi bor här i…