Crostini

Har du lite rester kvar från en baguett eller annat vitt bröd är det perfekt att passa på att göra italienska crostini. Ingredienser:
  • ½ baguett eller annat vitt bröd
  • 2 msk olivolja
  • ½ flingsalt
 Gör Crostini så här: Sätt ugnen på 225 grader. Skär brödet i tunna skivor (ca. 1 cm tjocka) ungefär 15 st. Lägg ut brödskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Ringa över lite olivolja och salt (ett tipsa är att spraya på olivolja för en jämn yta). Rosta brödet i mitten av ugnen i 2–5 minuter tills de fått brun färg. Ta ut och låt svalna på ett galler. Servera med valfritt pålägg! Buon appetito! Följ oss på:FacebookInstagramPinterest

Crostini

Har du lite rester kvar från en baguett eller annat vitt bröd är det perfekt att passa på att göra italienska crostini. Ingredienser:
  • ½ baguett eller annat vitt bröd
  • 2 msk olivolja
  • ½ flingsalt

Gör Crostini så här: Sätt ugnen på 225 grader. Skär brödet i tunna skivor (ca. 1 cm tjocka) ungefär 15 st. Lägg ut brödskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Ringa över lite olivolja och salt (ett tipsa är att spraya på olivolja för en jämn yta). Rosta brödet i mitten av ugnen i 2–5 minuter tills de fått brun färg. Ta ut och låt svalna på ett galler. Servera med valfritt pålägg! Buon appetito! Följ oss på:FacebookInstagramPinterest

Fyra fantastiska recept !

Salame Di Cioccolato

Chokladsalami är en enkel och smarrig efterrätt gjord på…

Läs recept

Spaghetti-alle-Vongole

Spaghetti alle Vongole av Peter Nordin

Spaghetti alle vongole har sitt ursprung i Neapel, på den…

Läs recept

Filetto di manzo e gorgonzola

Filleto di Manzo gorgonzola e Noci

Mosa osten och blanda med smöret, smaka av med…

Läs recept

Fusilli med broccoli och salsiccia

En antik rätt, med rötter från trakten där vi bor här i…

Läs recept