Insalata capreseTomat- och mozzarellasallad från Capri

Det här är ett exempel på det italienska kökets enkla raffinemang – där ett plus ett blir mer än tre. Ingredienser:
  • Tomater av god kvallitet
  • mozarella
  • basilika
  • olivolja
  • salt och peppar
  Gör så här:Skiva tomater och mozzarella. Plocka blad från basilika. Varva skivorna på en tallrik och ringla över olivolja. Toppa med basilka, salt och peppar. Buon appetito!  Läs också:Spaghetti alla SorrentoMozzarella med fikon och prosciuttoVi gillar Mozzarella

Följ oss på:

 

Insalata capreseTomat- och mozzarellasallad från Capri

Det här är ett exempel på det italienska kökets enkla raffinemang – där ett plus ett blir mer än tre.

 

Ingredienser:

  • Tomater av god kvallitet
  • mozarella
  • basilika
  • olivolja
  • salt och peppar

Gör så här:

Skiva tomater och mozzarella. Plocka blad från basilika. Varva skivorna på en tallrik och ringla över olivolja. Toppa med basilka, salt och peppar. Buon appetito!

 

Läs också:

Spaghetti alla Sorrento
Mozzarella med fikon och prosciutto
Vi gillar Mozzarella

Följ oss på:

 

Fyra fantastiska recept !

Salsa tonnato

Salsa tonnato

Min tonnatosås har släktskap med en Caesardressing men är…

Read More

En glädjefylld tradition

En glädjefylld tradition

Aperitivo är en viktig, glädjefylld och stämningshöjande…

Read More

Surdegsbröd

Surdegsbröd

Till detta ljuvliga bröd gör vi en klassisk ’levain’, dvs…

Read More

Råbiff från Piemonte

Råbiff från Piemonte

Råbiff. Den här rätten som också kan kallas carne cruda…

Read More