Gör din egen pizzadeg

Ingredienser till en pizzadeg:  Gör en pizzadeg så här:1. Lös upp jästen genom att röra om den i en stor bunke med ljummet vatten. Häll i salt och mjöl i bunken. Rör om med en slev till degen blir hyfsad jämn (knåda ej). Täck med plastfolie och låt jäsa i minst 8 timmar.2. Ta fram degen på ett bord där du lagt ut lite mjöl. Dela upp degen i 4 eller 8 lika stora delar (beroende på hur många pizzor du vill ha). Forma degen till runda bollar och pressa sedan ut dem med uppvikta kanter.3. Smörj en bricka med Olivolja. Lägg på degen på brickan och ringla olivolja. Täck brickan med plastfolie och ställ kylt och lått kall-jäsa i minst en dag. Källa: Zeta. Följ oss på:FacebookInstagramPinterest

Sätt betyg på receptet

Betyg 4.9 / 5. Antal recensioner 7

Inget betyg än så länge

Gör din egen pizzadeg

Ingredienser till en pizzadeg:  Gör en pizzadeg så här:1. Lös upp jästen genom att röra om den i en stor bunke med ljummet vatten. Häll i salt och mjöl i bunken. Rör om med en slev till degen blir hyfsad jämn (knåda ej). Täck med plastfolie och låt jäsa i minst 8 timmar.2. Ta fram degen på ett bord där du lagt ut lite mjöl. Dela upp degen i 4 eller 8 lika stora delar (beroende på hur många pizzor du vill ha). Forma degen till runda bollar och pressa sedan ut dem med uppvikta kanter.3. Smörj en bricka med Olivolja. Lägg på degen på brickan och ringla olivolja. Täck brickan med plastfolie och ställ kylt och lått kall-jäsa i minst en dag. Källa: Zeta. Följ oss på:FacebookInstagramPinterest

Sätt betyg på receptet

Betyg 4.9 / 5. Antal recensioner 7

Inget betyg än så länge

Fyra fantastiska recept !

Osso-Buco-di-Pollo

Ossobuco di Pollo

Börja med kycklingen. Salta och peppra alla låren på båda…

Läs recept

glassfylld panettone

Glassfylld panettone

Glassfylld panettone: Ta lite av inneållet, platta ut och…

Läs recept

Ricciarelli

Ricciarelli

Det här kakreceptet är precis vad du behöver i din arsenal…

Läs recept

melanzane

Melanzane alla parmigiana

Melanzane alla parmigiana. En traditionell rätt från…

Läs recept