Spaghetti alla Sorrento

Pasta, primo, mozzarella, campania – Spaghetti alla Sorrento är en enkel rätt som kräver hög kvalitet på råvarorna. Perfekt vår- eller sommarlunch!

 

Ingredienser (4 pers):

  • 300 g spaghetti
  • Mogna plommon- eller körsbärstomater
  • 2 mozzarellaostar
  • Ca 3 msk olivolja av hög kvalitet
  • Salt och peppar
  • 1 kruka basilika

 

Gör så här:

Koka spaghettin al dente. Dela tomaterna och osten i mindre bitar, och lägg i en serveringsskål. Häll över olivoljan, riv ner basilikabladen och krydda med salt och peppar. Häll den färdiga spaghetting i skålen och blanda väl. Klart att servera din Spaghetti alla Sorrento!

 

Recept:
Förrätt: Mozzarella med fikon och prosciutto
Sallad: Insalata caprese
Recept på pasta-rätter!

 

Vi Gillar:
Vi gillar Mozzarella

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Spaghetti alla Sorrento

Pasta, primo, mozzarella, campania – Spaghetti alla Sorrento är en enkel rätt som kräver hög kvalitet på råvarorna. Perfekt vår- eller sommarlunch!

 

Ingredienser (4 pers):

  • 300 g spaghetti
  • Mogna plommon- eller körsbärstomater
  • 2 mozzarellaostar
  • Ca 3 msk olivolja av hög kvalitet
  • Salt och peppar
  • 1 kruka basilika

Gör så här:

Koka spaghettin al dente. Dela tomaterna och osten i mindre bitar, och lägg i en serveringsskål. Häll över olivoljan, riv ner basilikabladen och krydda med salt och peppar. Häll den färdiga spaghetting i skålen och blanda väl. Klart att servera din Spaghetti alla Sorrento!

 

Recept:
Förrätt: Mozzarella med fikon och prosciutto
Sallad: Insalata caprese
Recept på pasta-rätter!

 

Vi Gillar:
Vi gillar Mozzarella

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Fyra fantastiska recept !

Risbollar – Arancini di riso e ricotta

Risbollar – Arancini di riso e ricotta

Risbollar. Arancini di riso e ricotta: Koka riset i 7 ½ dl saltat vatten i ca 17 minuter eller tills det är mjukt. Låt det svalna och torka.

Läs mer

Spaghetti-al-Pomodoro

Spaghetti al Pomodoro – äkta italiensk

Spaghetti al Pomodoro är en klassiker i det Italienska köket! En enkel, snabblagad och vegetarisk pastarätt som passar alla tillfällen.

Läs mer

Suppli alla romana

Suppli alla romana

Den mest populära gatumaten i Rom är suppli, en friterad risboll eller krokett, fylld ragu och mozzarella. Med en krispig utsida och...

Läs mer

Penne con crema di zucca e gorgonzola

Penne con crema di zucca e gorgonzola

En härligt krämig och värmande pasta som passar under hösten. Lika enkel att laga som att gilla! Receptet hittar du på GodaItalien.se

Läs mer