Spaghetti alla Sorrento
Pasta, primo, mozzarella, campania – Spaghetti alla Sorrento är en enkel rätt som kräver hög kvalitet på råvarorna. Perfekt vår- eller sommarlunch!
Ingredienser (4 pers):
- 300 g spaghetti
- Mogna plommon- eller körsbärstomater
- 2 mozzarellaostar
- Ca 3 msk olivolja av hög kvalitet
- Salt och peppar
- 1 kruka basilika
Gör så här:
Koka spaghettin al dente. Dela tomaterna och osten i mindre bitar, och lägg i en serveringsskål. Häll över olivoljan, riv ner basilikabladen och krydda med salt och peppar. Häll den färdiga spaghetting i skålen och blanda väl. Klart att servera din Spaghetti alla Sorrento!
Recept:
Förrätt: Mozzarella med fikon och prosciutto
Sallad: Insalata caprese
Recept på pasta-rätter!
Vi Gillar:
Vi gillar Mozzarella
Spaghetti alla Sorrento
Pasta, primo, mozzarella, campania – Spaghetti alla Sorrento är en enkel rätt som kräver hög kvalitet på råvarorna. Perfekt vår- eller sommarlunch!
Ingredienser (4 pers):
- 300 g spaghetti
- Mogna plommon- eller körsbärstomater
- 2 mozzarellaostar
- Ca 3 msk olivolja av hög kvalitet
- Salt och peppar
- 1 kruka basilika
Gör så här:
Koka spaghettin al dente. Dela tomaterna och osten i mindre bitar, och lägg i en serveringsskål. Häll över olivoljan, riv ner basilikabladen och krydda med salt och peppar. Häll den färdiga spaghetting i skålen och blanda väl. Klart att servera din Spaghetti alla Sorrento!
Recept:
Förrätt: Mozzarella med fikon och prosciutto
Sallad: Insalata caprese
Recept på pasta-rätter!
Vi Gillar:
Vi gillar Mozzarella
Fyra fantastiska recept !
Risbollar – Arancini di riso e ricotta
Tillbehör,Förrätter / Antipasti
Risbollar. Arancini di riso e ricotta: Koka riset i 7 ½ dl saltat vatten i ca 17 minuter eller tills det är mjukt. Låt det svalna och torka.
Spaghetti al Pomodoro – äkta italiensk
Spaghetti al Pomodoro är en klassiker i det Italienska köket! En enkel, snabblagad och vegetarisk pastarätt som passar alla tillfällen.
Suppli alla romana
Den mest populära gatumaten i Rom är suppli, en friterad risboll eller krokett, fylld ragu och mozzarella. Med en krispig utsida och...
Penne con crema di zucca e gorgonzola
En härligt krämig och värmande pasta som passar under hösten. Lika enkel att laga som att gilla! Receptet hittar du på GodaItalien.se