Spaghetti alla Sorrento

Pasta, primo, mozzarella, campania - Spaghetti alla Sorrento är en enkel rätt som kräver hög kvalitet på råvarorna. Perfekt vår- eller sommarlunch! Ingredienser (4 pers):
  • 300 gr spaghetti
  • Mogna plommon- eller körsbärstomater
  • 2 mozzarellaostar
  • Ca 3 msk olivolja av hög kvalitet
  • Salt och peppar
  • 1 kruka basilika
 Gör så här:Koka spaghettin al dente. Dela tomaterna och osten i mindre bitar, och lägg i en serveringsskål. Häll över olivoljan, riv ner basilikabladen och krydda med salt och peppar. Häll den färdiga spaghetting i skålen och blanda väl. Klart att servera din Spaghetti alla Sorrento! Recept:Förrätt: Mozzarella med fikon och prosciuttoSallad: Insalata capreseRecept på pasta-rätter! Vi Gillar:Vi gillar Mozzarella 

Sätt betyg på receptet

Betyg 5 / 5. Antal recensioner 1

Inget betyg än så länge

Fyra fantastiska recept !

Pappardelle e Fegatini

Pappardelle e fegatini

Skölj kycklinglevrarna och skär några av dem i bitar; de…

Läs recept

Insalata di tonno e carciofini

Insalata di tonno e carciofini

Insalata di tonno e carciofini. En god lite matigare…

Läs recept

Costolette di Maiale all’arancia

Costolette di Maiale all’arancia

Costolette di Maiale all’arancia - Klappa kotletterna…

Läs recept

Pan dei morti

Pan dei morti

I slutet av oktober firar många Halloween, och det har…

Läs recept