Spaghetti alla Sorrento

Pasta, primo, mozzarella, campania – Spaghetti alla Sorrento är en enkel rätt som kräver hög kvalitet på råvarorna. Perfekt vår- eller sommarlunch!

 

Ingredienser (4 pers):

  • 300 g spaghetti
  • Mogna plommon- eller körsbärstomater
  • 2 mozzarellaostar
  • Ca 3 msk olivolja av hög kvalitet
  • Salt och peppar
  • 1 kruka basilika

 

Gör så här:

Koka spaghettin al dente. Dela tomaterna och osten i mindre bitar, och lägg i en serveringsskål. Häll över olivoljan, riv ner basilikabladen och krydda med salt och peppar. Häll den färdiga spaghetting i skålen och blanda väl. Klart att servera din Spaghetti alla Sorrento!

 

Recept:
Förrätt: Mozzarella med fikon och prosciutto
Sallad: Insalata caprese
Recept på pasta-rätter!

 

Vi Gillar:
Vi gillar Mozzarella

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Spaghetti alla Sorrento

Pasta, primo, mozzarella, campania – Spaghetti alla Sorrento är en enkel rätt som kräver hög kvalitet på råvarorna. Perfekt vår- eller sommarlunch!

 

Ingredienser (4 pers):

  • 300 g spaghetti
  • Mogna plommon- eller körsbärstomater
  • 2 mozzarellaostar
  • Ca 3 msk olivolja av hög kvalitet
  • Salt och peppar
  • 1 kruka basilika

Gör så här:

Koka spaghettin al dente. Dela tomaterna och osten i mindre bitar, och lägg i en serveringsskål. Häll över olivoljan, riv ner basilikabladen och krydda med salt och peppar. Häll den färdiga spaghetting i skålen och blanda väl. Klart att servera din Spaghetti alla Sorrento!

 

Recept:
Förrätt: Mozzarella med fikon och prosciutto
Sallad: Insalata caprese
Recept på pasta-rätter!

 

Vi Gillar:
Vi gillar Mozzarella

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Fyra fantastiska recept !

Stracciatella-alla-Romana

Stracciatella alla Romana

Buljongsoppa med ägg och parmesan. En enkel, näringsrik och välsmakande soppa, som oftast serveras som förrätt...

Läs mer

Umbricelli med Bianchetto

Umbricelli med Bianchetto

Umbricelli .. Fåglarna kvittrar och jackan hänger kvar hemma i hallen. Våren är här. Det är snart dags att klippa olivträden. Och man kan ana vildsparrisen i diket.

Läs mer

milano torino

Milano – Torino

En klassisk italiensk aperitivo som såg dagens ljus redan 1860 på Gaspare Campari’s café i Milano.

Läs mer

Citron-och-basilikasill

Citron- och basilikasill

En härlig sill till midsommar med italiensk inspiration! Med smak av syrlig citron och fräsch basilika.

Läs mer