Pesto Caprese PaniniEn krispig italiensk macka med tomat, mozzarella och krämig pesto. Perfekt att ta med på en picknick i solen!
Ingredienser:
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 C.
Dela brödet på hälften.
Underdelen: Gröp ur en del av brödets innehåll. Lägg på skivad tomat och mozzarella. Ringla över olivolja och lägg på färsk oregano. Salta och peppra efter smak. Lägg på skivor av prosciutto. Toppa med ytterligare skivor av mozzarella.
Överdelen: Riv ner en vitlöksklyfta och bred på brödet. Ringla sedan över olivolja.
Grilla bröden i ugnen i 15-20 minuter tills de fått färg och osten smält. Ta ut bröden och lägg på pesto. Lägg ihop bröden och dela i önskad storlek. Buon Appetito!
Pesto Caprese PaniniEn krispig italiensk macka med tomat, mozzarella och krämig pesto. Perfekt att ta med på en picknick i solen!
Ingredienser:
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 C.
Dela brödet på hälften.
Underdelen: Gröp ur en del av brödets innehåll. Lägg på skivad tomat och mozzarella. Ringla över olivolja och lägg på färsk oregano. Salta och peppra efter smak. Lägg på skivor av prosciutto. Toppa med ytterligare skivor av mozzarella.
Överdelen: Riv ner en vitlöksklyfta och bred på brödet. Ringla sedan över olivolja.
Grilla bröden i ugnen i 15-20 minuter tills de fått färg och osten smält. Ta ut bröden och lägg på pesto. Lägg ihop bröden och dela i önskad storlek. Buon Appetito!
Fyra fantastiska recept !
Limoncello Lady
Denna bubbliga, friska och smakrika drink med smak av sommar kräver endast tre ingredienser!
Gnocchi burro e salvia
Kan detta vara världens snabbaste rätt? Den italienska klassikern Gnocchi burro e salvia är enkel, vegetarisk och också otroligt god!
Ravioli med ricotta lök och salvia
Pasta,Peter Nordin,Vegetariskt
Små pastakuddar fyllda med lök och ricotta slungade i salvia från trädgården med varmt smör och nyriven parmesan...
Karamelliserad lök
Denna underbara lök använder jag till mycket. Den tar litet tid att få klar, men går bra att frysa. Gör en stor sats och ha som kärlek i ...