Apelsinsallad från SicilienInsalata Siciliana di Arance är en mycket traditionell rätt från det sicilianska köket, som är lika god som en förrätt eller som contorno (tillbehör) till en stekt eller grillad fisk. I påvra tider och i fattiga familjer har den också kombinerats med gammalt bröd och serverats som en hel måltid.Ingredienser Insalata Siciliana di Arance:
Gör så här:Skala och filéa apelsinerna med en vass kniv. Skär fänkålen och rödlöken i fina halvmåneformade skivor och halvera tomaterna.Blanda salladen i en skål eller varva snyggt på en tallrik. Blanda apelsinklyftor, fänkål, rödlök, körsbärstomater och oliver. Tillsätt mynta, basilika och och chili efter smak. Smaka av med salt och avsluta med att ringla en god olivolja över salladen. Servera kallt.Läs också:Recept på salladerRecept på Insalata di melone e prosciuttoFölj oss på:FacebookInstagramPinterest[ratemypost]
Insalata Siciliana di Arance
Apelsinsallad från SicilienInsalata Siciliana di Arance är en mycket traditionell rätt från det sicilianska köket, som är lika god som en förrätt eller som contorno (tillbehör) till en stekt eller grillad fisk. I påvra tider och i fattiga familjer har den också kombinerats med gammalt bröd och serverats som en hel måltid.Ingredienser Insalata Siciliana di Arance:
Gör så här:Skala och filéa apelsinerna med en vass kniv. Skär fänkålen och rödlöken i fina halvmåneformade skivor och halvera tomaterna.Blanda salladen i en skål eller varva snyggt på en tallrik. Blanda apelsinklyftor, fänkål, rödlök, körsbärstomater och oliver. Tillsätt mynta, basilika och och chili efter smak. Smaka av med salt och avsluta med att ringla en god olivolja över salladen. Servera kallt.Läs också:Recept på salladerRecept på Insalata di melone e prosciuttoFölj oss på:FacebookInstagramPinterest[ratemypost]
Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.
Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.