Burrata med grillad persika

Burrata med grillad persikaBurrata med grillad persika, en perfekt antipasti till helgen!

Ingredienser till Burrata med grillad persika: (ca 4 personer)

  • 500 g färsk persika
  • 200 g burrata
  • Olivolja
  • Citron
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Färsk basilika

Gör så här:
Dela persikorna i fyra och pensla snittytorna med olivolja. Grilla persikorna tills de får en grillyta och blir mjuka.

Lägg upp persikorna på en tallrik och fördela burratan. Ringla över olivolja och pressa över citron. Avsluta med basilika, salt och peppar.

Servera och njut av din burrata med grillad persika. Buon appetito!

Läs också:
Spaghetti con pesto alla genovese e burrata
Vi gillar Burrata!
Lasagne con burrata e aspargi

Följ oss på:

 

Burrata med grillad persikaBurrata med grillad persika, en perfekt antipasti till helgen!

Ingredienser till Burrata med grillad persika: (ca 4 personer)

  • 500 g färsk persika
  • 200 g burrata
  • Olivolja
  • Citron
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Färsk basilika

Gör så här:
Dela persikorna i fyra och pensla snittytorna med olivolja. Grilla persikorna tills de får en grillyta och blir mjuka. Lägg upp persikorna på en tallrik och fördela burratan. Ringla över olivolja och pressa över citron. Avsluta med basilika, salt och peppar.
Buon appetito!

Läs också:

Spaghetti con pesto alla genovese e burrata

Vi gillar Burrata!

Lasagne con burrata e aspargi

Följ oss på:

 

Fyra fantastiska recept !

Pasta con zucchine e cozze

Börja med att rengöra musslorna. Skrapa dem med bladet på en liten kniv och riv av ”skägget” som sticker ut ur skalet. Kolla alla musslorna..

Läs mer

Suppli alla romana

Suppli alla romana

Den mest populära gatumaten i Rom är suppli, en friterad risboll eller krokett, fylld ragu och mozzarella. Med en krispig utsida och...

Läs mer

Limoncello-Float

Limoncello Float

en italiensk dessert-drink på tre ingredienser: limoncello, prosecco och vanilj gelato. Enkel att förbereda och supergod!

Läs mer

Lombata di vitello

Lombata di vitello

Lägg köttskivorna mellan 2 ark plastfolie och platta till dem med en brödkavel (eller liknande) så att de blir mycket tunna. Doppa dem i det kryddade mjölet, sedan i uppvisat ägg och sist i ströbröd.

Läs mer

E-post: info@godaitalien.se  |  Birger Jarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm
Telefon: 08 – 411 32 70  |  E-post: info@godaitalien.se  |  BirgerJarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm