Burrata med grillad persikaBurrata med grillad persika, en perfekt antipasti till helgen!

Ingredienser till Burrata med grillad persika: (ca 4 personer)

  • 500 g färsk persika
  • 200 g burrata
  • Olivolja
  • Citron
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Färsk basilika

Gör så här:
Dela persikorna i fyra och pensla snittytorna med olivolja. Grilla persikorna tills de får en grillyta och blir mjuka.

Lägg upp persikorna på en tallrik och fördela burratan. Ringla över olivolja och pressa över citron. Avsluta med basilika, salt och peppar.

Servera och njut av din burrata med grillad persika. Buon appetito!

Läs också:
Spaghetti con pesto alla genovese e burrata
Vi gillar Burrata!
Lasagne con burrata e aspargi

Följ oss på:

 

Burrata med grillad persikaBurrata med grillad persika, en perfekt antipasti till helgen!

Ingredienser till Burrata med grillad persika: (ca 4 personer)

  • 500 g färsk persika
  • 200 g burrata
  • Olivolja
  • Citron
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Färsk basilika

Gör så här:
Dela persikorna i fyra och pensla snittytorna med olivolja. Grilla persikorna tills de får en grillyta och blir mjuka. Lägg upp persikorna på en tallrik och fördela burratan. Ringla över olivolja och pressa över citron. Avsluta med basilika, salt och peppar.
Buon appetito!

Läs också:

Spaghetti con pesto alla genovese e burrata

Vi gillar Burrata!

Lasagne con burrata e aspargi

Följ oss på:

 

Fyra fantastiska recept !

Antico Risotto Sabaudo

Antico Risotto Sabaudo

Smält smöret i en kastrull, tillsätt löken och stek i ca 5 minuter tills den är mjuk men inte brynt. Lägg i skinkan och stek i en minut, tillsätt sedan rosmarin och ris. Rör tills riset är genomskinligt.

Läs mer

Focaccia Barese

Focaccia Barese

Det finns inte en enda stund på dagen som det inte är rätt att äta focaccia i Bari, eller faktiskt hela Apulien. Redan från tidig morgon...

Läs mer

Hasselbackspotatis på italienska

Hasselbackspotatis på italienska

Skala potatisarna och lägg i kallt vatten. Spola 5 minuter. Låt rinna av på hushållspapper så de blir helt torra. Sätt ugnen på 200°...

Läs mer

Risbollar – Arancini di riso e ricotta

Risbollar – Arancini di riso e ricotta

Risbollar. Arancini di riso e ricotta: Koka riset i 7 ½ dl saltat vatten i ca 17 minuter eller tills det är mjukt. Låt det svalna och torka.

Läs mer