Världens bästa resemål!

Det kommer väl inte som någon överraskning för er kära Italienälskare, men när tidskriften Condé Nast lät sina läsare rösta på vilket land som är det bästa resmålet i världen så hamnade Italien i topp! Världens bästa resmål!

 

Vi längtar alla till den dag då det återigen kommer att vara möjligt att besöka världens bästa resmål Italien på ett enklare sätt och få njuta av allt det goda och underbara som Italien har att erbjuda. Till dess får vi surfa runt på Goda Italien och samla inspiration. Vi citerar Italienska Turistbyråns hashtag:

Dream now, go later!

 

Läs även våra reportage!

 

Källa: Condé Nast

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Världens bästa resemål!

Det kommer väl inte som någon överraskning för er kära Italienälskare, men när tidskriften Condé Nast lät sina läsare rösta på vilket land som är det bästa resmålet i världen så hamnade Italien i topp! Världens bästa resmål!

Vi längtar alla till den dag då det återigen kommer att vara möjligt att besöka världens bästa resmål Italien på ett enklare sätt och få njuta av allt det goda och underbara som Italien har att erbjuda. Till dess får vi surfa runt på Goda Italien och samla inspiration. Vi citerar Italienska Turistbyråns hashtag:

Dream now, go later!

 

Läs även våra reportage!

 

Källa: Condé Nast

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Fyra fantastiska recept !

Pasta med salsiccia och peperoncino

Pasta med salsiccia och peperoncino

En italiensk favorit, pasta med salsiccia och peperoncino. Låt peperoncinon puttra i olivolja med vitlöksklyftan under ett par minuter.

Läs mer

Tiramisù-klassisk-italiensk

Tiramisù – klassisk italiensk

Tiramisù är en klassiker inom den italienska kokkonsten, men den berömda desserten har faktiskt inte mer än knappt 50 år på nacken. Tiramisùn kom till världen, då en liten pojke blev sjuk och inte ville äta, inte ens den söta desserten zabaglione

Läs mer

L’iniezione di limone

L’iniezione di limone

En härligt frisk och syrlig drink som är otroligt enkel att blanda ihop.

Läs mer

Risbollar – Arancini di riso e ricotta

Risbollar – Arancini di riso e ricotta

Risbollar. Arancini di riso e ricotta: Koka riset i 7 ½ dl saltat vatten i ca 17 minuter eller tills det är mjukt. Låt det svalna och torka.

Läs mer