Insalata di ceci estive Sommarsallad med kikärter 

En lätt och snabblagad rätt som kan användas på flera sätt; förrätt, lätt lunch eller ett tillbehör till en grillad köttbit.

 

Ingredienser:

  • 400 gr förkokta kikärter
  • 300 gr körsbärstomater
  • 150 gr gurka
  • 50 gr (”en näve”) ruccola
  • 20 svarta oliver
  • 1/4 rödlök
  • 4 msk god olivolja
  • Salt & peppar

 

Gör så här:

Skölj de konserverade kikärterna. Dela tomaterna och skiva gurka och lök. Blanda alla ingredienser och ”dressa” med olivolja, salt och peppar. Klart!

 

Läs också: Recept på sallader!

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Insalata di ceci estive Sommarsallad med kikärter 

En lätt och snabblagad rätt som kan användas på flera sätt; förrätt, lätt lunch eller ett tillbehör till en grillad köttbit.

 

Ingredienser:

  • 400 gr förkokta kikärter
  • 300 gr körsbärstomater
  • 150 gr gurka
  • 50 gr (”en näve”) ruccola
  • 20 svarta oliver
  • 1/4 rödlök
  • 4 msk god olivolja
  • Salt & peppar

 

Gör så här:

Skölj de konserverade kikärterna. Dela tomaterna och skiva gurka och lök. Blanda alla ingredienser och ”dressa” med olivolja, salt och peppar. Klart!

 

Läs också: Recept på sallader!

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Fyra fantastiska recept !

Cannelloni con ricotta e spinaci

Cannelloni con ricotta e spinaci

Fyllda pastarör som gratineras med ost. I detta recept fyller vi dem med krämig ricotta och spenat.

Läs mer

Cantucci Toscani

Cantucci (Cantuccini), även kända som "Biscotti di Prato", är ett typiskt bakverk från det traditionella toskanska köket. Ett slags torra ...

Läs mer

Espresso Martini

Espresso Martini

Enkel, lyxig och god kaffedrink.

Läs mer

Violettas Panzanella

Violettas Panzanella

Skär brödet i kuber och lägg i en vid skål och täck med vattnet utblandat med vitvinsvinäger. Låt stå och dra i 20-30 min.  Skär under ...

Läs mer