Insalata di ceci estive Sommarsallad med kikärter
En lätt och snabblagad rätt som kan användas på flera sätt; förrätt, lätt lunch eller ett tillbehör till en grillad köttbit.
Ingredienser:
- 400 gr förkokta kikärter
- 300 gr körsbärstomater
- 150 gr gurka
- 50 gr (”en näve”) ruccola
- 20 svarta oliver
- 1/4 rödlök
- 4 msk god olivolja
- Salt & peppar
Gör så här:
Skölj de konserverade kikärterna. Dela tomaterna och skiva gurka och lök. Blanda alla ingredienser och ”dressa” med olivolja, salt och peppar. Klart!
Insalata di ceci estive Sommarsallad med kikärter
En lätt och snabblagad rätt som kan användas på flera sätt; förrätt, lätt lunch eller ett tillbehör till en grillad köttbit.
Ingredienser:
- 400 gr förkokta kikärter
- 300 gr körsbärstomater
- 150 gr gurka
- 50 gr (”en näve”) ruccola
- 20 svarta oliver
- 1/4 rödlök
- 4 msk god olivolja
- Salt & peppar
Gör så här:
Skölj de konserverade kikärterna. Dela tomaterna och skiva gurka och lök. Blanda alla ingredienser och ”dressa” med olivolja, salt och peppar. Klart!
Fyra fantastiska recept !
Havsabborre crudo med persika och myntaolja
Tunt skurna skivor av havsaborre med en kräm gjord på rostade persikor, vitlök, chili och lime.
Vitello Braciole
Termen "Braciole" kommer från det italienska ordet "braciola", som betyder “skiva”. Det handlar om tunt skivat kalvkött som rullas med...
Torta all’olio
En mjuk italiensk "sockerkaka" med smak av apelsin och likör. Servera den som den är eller med din favorit-gelato.
Linguine con asparagi e limone
Denna bittersöta longdrink är enkel att svänga ihop, men hemligheten ligger i detaljerna.