Insalata di ceci estive Sommarsallad med kikärter 

En lätt och snabblagad rätt som kan användas på flera sätt; förrätt, lätt lunch eller ett tillbehör till en grillad köttbit. Ingredienser:400 gr förkokta kikärter300 gr körsbärstomater150 gr gurka50 gr (”en näve”) ruccola20 svarta oliver1/4 rödlök4 msk god olivoljaSalt & peppar Skölj de konserverade kikärterna. Dela tomaterna och skiva gurka och lök. Blanda alla ingredienser och ”dressa” med olivolja, salt och peppar. Klart! Läs också: Recept på sallader! Följ oss på:FacebookInstagramPinterest

Sätt betyg på receptet

Betyg 5 / 5. Antal recensioner 1

Inget betyg än så länge

Fyra fantastiska recept !

Agnello cacio e ova

Agnello Cacio e ova

”Agnello Cacio e ova” är en maträtt från Abruzzerna, där…

Läs recept

Spaghetti alla Vongole

Spaghetti alle vongole

Börja med att förbereda musslorna. Sortera bort alla med…

Läs recept

Lombata di vitello

Lombata di vitello

Lägg köttskivorna mellan 2 ark plastfolie och platta till…

Läs recept