Insalata di ceci estive Sommarsallad med kikärter 

En lätt och snabblagad rätt som kan användas på flera sätt; förrätt, lätt lunch eller ett tillbehör till en grillad köttbit. Ingredienser:400 gr förkokta kikärter300 gr körsbärstomater150 gr gurka50 gr (”en näve”) ruccola20 svarta oliver1/4 rödlök4 msk god olivoljaSalt & peppar Skölj de konserverade kikärterna. Dela tomaterna och skiva gurka och lök. Blanda alla ingredienser och ”dressa” med olivolja, salt och peppar. Klart! Läs också: Recept på sallader! Följ oss på:FacebookInstagramPinterest

Sätt betyg på receptet

Betyg 5 / 5. Antal recensioner 1

Inget betyg än så länge

Fyra fantastiska recept !

Lombata di vitello

Lombata di vitello

Lägg köttskivorna mellan 2 ark plastfolie och platta till…

Läs recept

Bombardino

Bombardino

Bombardino, som kan ses som ett italienskt alternativ till…

Läs recept

Tortellini al brodo

Tortellini al brodo

Tortellini i buljong är ett populärt och traditionellt…

Läs recept

Panzanella

Violettas Panzanella

Skär brödet i kuber och lägg i en vid skål och täck med…

Läs recept