Insalata di ceci estive Sommarsallad med kikärter 

En lätt och snabblagad rätt som kan användas på flera sätt; förrätt, lätt lunch eller ett tillbehör till en grillad köttbit.

 

Ingredienser:

  • 400 gr förkokta kikärter
  • 300 gr körsbärstomater
  • 150 gr gurka
  • 50 gr (”en näve”) ruccola
  • 20 svarta oliver
  • 1/4 rödlök
  • 4 msk god olivolja
  • Salt & peppar

 

Gör så här:

Skölj de konserverade kikärterna. Dela tomaterna och skiva gurka och lök. Blanda alla ingredienser och ”dressa” med olivolja, salt och peppar. Klart!

 

Läs också: Recept på sallader!

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Insalata di ceci estive Sommarsallad med kikärter 

En lätt och snabblagad rätt som kan användas på flera sätt; förrätt, lätt lunch eller ett tillbehör till en grillad köttbit.

 

Ingredienser:

  • 400 gr förkokta kikärter
  • 300 gr körsbärstomater
  • 150 gr gurka
  • 50 gr (”en näve”) ruccola
  • 20 svarta oliver
  • 1/4 rödlök
  • 4 msk god olivolja
  • Salt & peppar

 

Gör så här:

Skölj de konserverade kikärterna. Dela tomaterna och skiva gurka och lök. Blanda alla ingredienser och ”dressa” med olivolja, salt och peppar. Klart!

 

Läs också: Recept på sallader!

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Fyra fantastiska recept !

Havsabborre crudo med persika och myntaolja

Havsabborre crudo med persika och myntaolja

Tunt skurna skivor av havsaborre med en kräm gjord på rostade persikor, vitlök, chili och lime.

Läs mer

Vitello Braciole

Termen "Braciole" kommer från det italienska ordet "braciola", som betyder “skiva”. Det handlar om tunt skivat kalvkött som rullas med...

Läs mer

Torta all’olio

Torta all’olio

En mjuk italiensk "sockerkaka" med smak av apelsin och likör. Servera den som den är eller med din favorit-gelato.

Läs mer

Linguine con asparagi e limone

Linguine con asparagi e limone

Denna bittersöta longdrink är enkel att svänga ihop, men hemligheten ligger i detaljerna.

Läs mer