Smörstekt Gnocchi med parmesan
Ingredienser: (ca 6 portioner)
800 g färsk potatisgnocchi, gärna från ett italienskt märke 4 vitlöksklyftor 30 g smör och lite olivolja till stekning Ca 3/4 dl riven parmesan Salt & peppar Gör så här: Hetta en klick smör (spara ca 30 g smör till gnocchin) och olivolja i en stekpanna.Skala vitlökarna och lägg dem hela i stekpannan. Under tiden kan du steka gnocchin tillsammans med vitlöksklyftorna.Stek gnocchin tills de får lite stekyta och ta bort vitlöksklyftorna.Riv ner rikligt med parmesan i gnocchin. Smaka av med salt, peppar och olivolja.Tips: Pressa gärna över lite citron vid servering! Följ oss på:FacebookInstagramPinterest Sätt betyg på receptet
-
-
-
-
-
Betyg 4.6 / 5. Antal recensioner 5
Inget betyg än så länge
Ingredienser: (ca 6 portioner)800 g färsk potatisgnocchi, gärna från ett italienskt märke 4 vitlöksklyftor 30 g smör och lite olivolja till stekning Ca 3/4 dl riven parmesan Salt & peppar
Gör så här:
Hetta en klick smör (spara ca 30 g smör till gnocchin) och olivolja i en stekpanna.Skala vitlökarna och lägg dem hela i stekpannan. Under tiden kan du steka gnocchin tillsammans med vitlöksklyftorna.Stek gnocchin tills de får lite stekyta och ta bort vitlöksklyftorna.Riv ner rikligt med parmesan i gnocchin. Smaka av med salt, peppar och olivolja.Tips: Pressa gärna över lite citron vid servering!
Sätt betyg på receptet
Betyg 4.6 / 5. Antal recensioner 5
Inget betyg än så länge
Smörstekt Gnocchi med parmesan
Ingredienser: (ca 6 portioner)
800 g färsk potatisgnocchi, gärna från ett italienskt märke 4 vitlöksklyftor 30 g smör och lite olivolja till stekning Ca 3/4 dl riven parmesan Salt & peppar Gör så här: Hetta en klick smör (spara ca 30 g smör till gnocchin) och olivolja i en stekpanna. Skala vitlökarna och lägg dem hela i stekpannan. Under tiden kan du steka gnocchin tillsammans med vitlöksklyftorna. Stek gnocchin tills de får lite stekyta och ta bort vitlöksklyftorna. Riv ner rikligt med parmesan i gnocchin. Smaka av med salt, peppar och olivolja. Tips: Pressa gärna över lite citron vid servering! Följ oss på:FacebookInstagramPinterest Sätt betyg på receptet
-
-
-
-
-
Betyg 4.6 / 5. Antal recensioner 5
Inget betyg än så länge
Ingredienser: (ca 6 portioner)800 g färsk potatisgnocchi, gärna från ett italienskt märke 4 vitlöksklyftor 30 g smör och lite olivolja till stekning Ca 3/4 dl riven parmesan Salt & peppar
Gör så här:
Hetta en klick smör (spara ca 30 g smör till gnocchin) och olivolja i en stekpanna. Skala vitlökarna och lägg dem hela i stekpannan. Under tiden kan du steka gnocchin tillsammans med vitlöksklyftorna. Stek gnocchin tills de får lite stekyta och ta bort vitlöksklyftorna. Riv ner rikligt med parmesan i gnocchin. Smaka av med salt, peppar och olivolja. Tips: Pressa gärna över lite citron vid servering!
Sätt betyg på receptet
Betyg 4.6 / 5. Antal recensioner 5
Inget betyg än så länge
Fyra fantastiska recept !
Peter Nordins Tiramisù
Recept,Vi Gillar,Desserter,Peter Nordin
Tiramisù. Nu skall vi göra italiensk maräng. Du behöver en…
Costoletta Milanese
Costoletta Milanese. När du är hos din kötthandlare, se…
Bistecca alla Fiorentina
Låt köttet stå framme i rumstemperatur 10 – 20 minuter…