Spaghetti al Cacio e PepeSpaghetti med ost och peppar från Lazio
Ingredienser:
400 g spaghetti Salt 100 g nyriven pecorino (helst romano) 1 tsk svartpepparkorn, krossade i mortel eller grovmalda Gör såhär:Koka pastan al dente i rikligt med saltat vatten. Låt den rinna av men spara några matskedar av kokvattnet. Blanda pastan med kokvatten, riven ost och peppar. Blanda väl och servera genast. Läs också:Spaghetti alla CarbonaraSpaghetti alla PuttanescaPenne alla VodkaPasta-recept Följ oss på:FacebookInstagramPinterest Sätt betyg på receptet
-
-
-
-
-
Betyg 5 / 5. Antal recensioner 5
Inget betyg än så länge
Sätt betyg på receptet
Betyg 5 / 5. Antal recensioner 5
Inget betyg än så länge
Spaghetti al Cacioe PepeSpaghetti med ost och peppar från Lazio
Ingredienser:
400 g spaghetti Salt 100 g nyriven pecorino (helst romano) 1 tsk svartpepparkorn, krossade i mortel eller grovmalda
Gör såhär:Koka pastan al dente i rikligt med saltat vatten. Låt den rinna av men spara några matskedar av kokvattnet. Blanda pastan med kokvatten, riven ost och peppar. Blanda väl och servera genast. Läs också:Spaghetti alla CarbonaraSpaghetti alla PuttanescaPenne alla VodkaPasta-recept Följ oss på:FacebookInstagramPinterest Sätt betyg på receptet
-
-
-
-
-
Betyg 5 / 5. Antal recensioner 5
Inget betyg än så länge
Sätt betyg på receptet
Betyg 5 / 5. Antal recensioner 5
Inget betyg än så länge
Fyra fantastiska recept !
Råbiff från Piemonte
Recept,Förrätter / Antipasti,Nötkött,Svamp
Råbiff. Den här rätten som också kan kallas carne cruda…
Potatisgnocchi med bräserat kött
Gnocchi con brasato är ett smakrikt recept på en gryta med…
Tortellini al brodo
Recept,Vi Gillar,Pasta,Vegetariskt
Tortellini i buljong är ett populärt och traditionellt…
Musslor som i Venedig – Recept av Peter Nordin
Recept,Fisk/skaldjur,Peter Nordin
Här ett recept från vår kommande kokbok och min…