Spaghetti al Cacio e PepeSpaghetti med ost och peppar från Lazio

Ingredienser:
  • 400 gr spaghetti
  • Salt
  • 100 gr nyriven pecorino (helst romano)
  • 1 tsk svartpepparkorn, krossade i mortel eller grovmalda
 Gör såhär:Koka pastan al dente i rikligt med saltat vatten. Låt den rinna av men spara några matskedar av kokvattnet. Blanda pastan med kokvatten, riven ost och peppar. Blanda väl och servera genast. Läs också:Spaghetti alla CarbonaraSpaghetti alla PuttanescaPenne alla VodkaPasta-recept Följ oss på:FacebookInstagramPinterest 

Sätt betyg på receptet

Betyg 5 / 5. Antal recensioner 4

Inget betyg än så länge

Spaghetti al Cacioe PepeSpaghetti med ost och peppar från Lazio

Ingredienser:
  • 400 gr spaghetti
  • Salt
  • 100 gr nyriven pecorino (helst romano)
  • 1 tsk svartpepparkorn, krossade i mortel eller grovmalda

Gör såhär:Koka pastan al dente i rikligt med saltat vatten. Låt den rinna av men spara några matskedar av kokvattnet. Blanda pastan med kokvatten, riven ost och peppar. Blanda väl och servera genast. Läs också:Spaghetti alla CarbonaraSpaghetti alla PuttanescaPenne alla VodkaPasta-recept Följ oss på:FacebookInstagramPinterest 

Sätt betyg på receptet

Betyg 5 / 5. Antal recensioner 4

Inget betyg än så länge

Fyra fantastiska recept !

citronsås

Citronsås

Denna citronsås fick många fina omnämnanden i media när jag…

Läs recept

spaghetti alla puttanesca

Spaghetti alla puttanesca

Det finns många färgstarka historier om bakgrunden till den…

Läs recept

Saffranspannacotta

Saffranspannacotta

En italiensk Saffranspannacotta. Lägg gelatinbladen i en…

Läs recept

Agnello al forno con patate

Här är ett enkelt och rustikt recept där lamm och potatis…

Läs recept