Spaghetti al Cacio e PepeSpaghetti med ost och peppar från Lazio

Ingredienser:
  • 400 g spaghetti
  • Salt
  • 100 g nyriven pecorino (helst romano)
  • 1 tsk svartpepparkorn, krossade i mortel eller grovmalda
 Gör såhär:Koka pastan al dente i rikligt med saltat vatten. Låt den rinna av men spara några matskedar av kokvattnet. Blanda pastan med kokvatten, riven ost och peppar. Blanda väl och servera genast. Läs också:Spaghetti alla CarbonaraSpaghetti alla PuttanescaPenne alla VodkaPasta-recept Följ oss på:FacebookInstagramPinterest 

Sätt betyg på receptet

Betyg 5 / 5. Antal recensioner 5

Inget betyg än så länge

Spaghetti al Cacioe PepeSpaghetti med ost och peppar från Lazio

Ingredienser:
  • 400 g spaghetti
  • Salt
  • 100 g nyriven pecorino (helst romano)
  • 1 tsk svartpepparkorn, krossade i mortel eller grovmalda

Gör såhär:Koka pastan al dente i rikligt med saltat vatten. Låt den rinna av men spara några matskedar av kokvattnet. Blanda pastan med kokvatten, riven ost och peppar. Blanda väl och servera genast. Läs också:Spaghetti alla CarbonaraSpaghetti alla PuttanescaPenne alla VodkaPasta-recept Följ oss på:FacebookInstagramPinterest 

Sätt betyg på receptet

Betyg 5 / 5. Antal recensioner 5

Inget betyg än så länge

Fyra fantastiska recept !

råbiff från piemonte

Råbiff från Piemonte

Råbiff. Den här rätten som också kan kallas carne cruda…

Läs recept

Potatisgnocchi med bräserat kött

Gnocchi con brasato är ett smakrikt recept på en gryta med…

Läs recept

Tortellini al brodo

Tortellini al brodo

Tortellini i buljong är ett populärt och traditionellt…

Läs recept