Spaghetti al Cacio e PepeSpaghetti med ost och peppar från Lazio

Ingredienser:
  • 400 gr spaghetti
  • Salt
  • 100 gr nyriven pecorino (helst romano)
  • 1 tsk svartpepparkorn, krossade i mortel eller grovmalda
 Gör såhär:Koka pastan al dente i rikligt med saltat vatten. Låt den rinna av men spara några matskedar av kokvattnet. Blanda pastan med kokvatten, riven ost och peppar. Blanda väl och servera genast. Läs också:Spaghetti alla CarbonaraSpaghetti alla PuttanescaPenne alla VodkaPasta-recept Följ oss på:FacebookInstagramPinterest 

Sätt betyg på receptet

Betyg 5 / 5. Antal recensioner 3

Inget betyg än så länge

Spaghetti al Cacio e PepeSpaghetti med ost och peppar från Lazio

Ingredienser:
  • 400 gr spaghetti
  • Salt
  • 100 gr nyriven pecorino (helst romano)
  • 1 tsk svartpepparkorn, krossade i mortel eller grovmalda

Gör såhär:Koka pastan al dente i rikligt med saltat vatten. Låt den rinna av men spara några matskedar av kokvattnet. Blanda pastan med kokvatten, riven ost och peppar. Blanda väl och servera genast. Läs också:Spaghetti alla CarbonaraSpaghetti alla PuttanescaPenne alla VodkaPasta-recept Följ oss på:FacebookInstagramPinterest 

Sätt betyg på receptet

Betyg 5 / 5. Antal recensioner 3

Inget betyg än så länge

Fyra fantastiska recept !

Pasta med salsiccia och peperoncino

Pasta med salsiccia och peperoncino

En italiensk favorit, pasta med salsiccia och peperoncino.…

Läs recept

Involtini nordini

Involtini Nordini – di vitello

På något vis hänger allt samman här i Italien, men det tar…

Läs recept

Tajarin al tartufo

Tajarin al tartufo

Tajarin är Piemontes något rikare version av tagliatelle då…

Läs recept

spaghetti alla puttanesca

Spaghetti alla puttanesca

Det finns många färgstarka historier om bakgrunden till den…

Läs recept