Spaghetti al Cacio e PepeSpaghetti med ost och peppar från Lazio
Ingredienser:
400 gr spaghetti Salt 100 gr nyriven pecorino (helst romano) 1 tsk svartpepparkorn, krossade i mortel eller grovmalda Gör såhär:Koka pastan al dente i rikligt med saltat vatten. Låt den rinna av men spara några matskedar av kokvattnet. Blanda pastan med kokvatten, riven ost och peppar. Blanda väl och servera genast. Läs också:Spaghetti alla CarbonaraSpaghetti alla PuttanescaPenne alla VodkaPasta-recept Följ oss på:FacebookInstagramPinterest Sätt betyg på receptet
-
-
-
-
-
Betyg 5 / 5. Antal recensioner 3
Inget betyg än så länge
Sätt betyg på receptet
Betyg 5 / 5. Antal recensioner 3
Inget betyg än så länge
Spaghetti al Cacio e PepeSpaghetti med ost och peppar från Lazio
Ingredienser:
400 gr spaghetti Salt 100 gr nyriven pecorino (helst romano) 1 tsk svartpepparkorn, krossade i mortel eller grovmalda
Gör såhär:Koka pastan al dente i rikligt med saltat vatten. Låt den rinna av men spara några matskedar av kokvattnet. Blanda pastan med kokvatten, riven ost och peppar. Blanda väl och servera genast. Läs också:Spaghetti alla CarbonaraSpaghetti alla PuttanescaPenne alla VodkaPasta-recept Följ oss på:FacebookInstagramPinterest Sätt betyg på receptet
-
-
-
-
-
Betyg 5 / 5. Antal recensioner 3
Inget betyg än så länge
Sätt betyg på receptet
Betyg 5 / 5. Antal recensioner 3
Inget betyg än så länge
Fyra fantastiska recept !
Pasta med salsiccia och peperoncino
Recept,Pasta,Fläsk,Tomas Bacoccoli
En italiensk favorit, pasta med salsiccia och peperoncino.…
Involtini Nordini – di vitello
Reportage,Recept,Kalvkött,Peter Nordin
På något vis hänger allt samman här i Italien, men det tar…
Tajarin al tartufo
Recept,Pasta,Vegetariskt,Svamp
Tajarin är Piemontes något rikare version av tagliatelle då…
Spaghetti alla puttanesca
Det finns många färgstarka historier om bakgrunden till den…