Perlage Terra Viva Bio

Druvsorten Pinot Grigio har blivit lite av en stapelvara på vissa marknader och fått utstå mycket skäll. Men det beror som vanligt på! I händerna hos den stora familjen Nardi som driver Perlage i trakterna av Venedig blir resultatet en härlig fruktbomb med ekologisk stämpel och smak av päron, ananas, persika, färska örter och lime. Gott till vegetariska rätter, fisk och skaldjur.

Artikelnummer: 6305
Pris: 97 kronor
Alkohol: 12%

Lasagne con burrata e asparagi

Lasagne con burrata e asparagi

Lasagne con burrata e asparagi är en skön och grön variant…

Read More

Bruschetta

Bruschetta

Bruschetta är en enkel maträtt från centrala Italien  som…

Read More

Perlage-Terra-Viva-BioPerlage Terra Viva Bio Druvsorten Pinot Grigio har blivit lite av en stapelvara på vissa marknader och fått utstå mycket skäll. Men det beror som vanligt på! I händerna hos den stora familjen Nardi som driver Perlage i trakterna av Venedig blir resultatet en härlig fruktbomb med ekologisk stämpel och smak av päron, ananas, persika, färska örter och lime. Gott till vegetariska rätter, fisk och skaldjur. Artikelnummer: 6305Pris: 97 kronorAlkohol: 12%

Gå till systembolaget

Druvsorten Pinot Grigio har blivit lite av en stapelvara på vissa marknader och fått utstå mycket skäll. Men det beror som vanligt på! I händerna hos den stora familjen Nardi som driver Perlage i trakterna av Venedig blir resultatet en härlig fruktbomb med ekologisk stämpel och smak av päron, ananas, persika, färska örter och lime. Gott till vegetariska rätter, fisk och skaldjur.

Artikelnummer: 6305
Pris: 97 kronor
Alkohol: 12%

Gå till systembolaget

Recept till vitt vin!

Insalata caprese

Insalata caprese

Ett praktexempel på det italienska kökets enkla raffinemang där ett plus ett blir tre.

Läs mer

Risbollar – Arancini di riso e ricotta

Risbollar – Arancini di riso e ricotta

Risbollar. Arancini di riso e ricotta: Koka riset i 7 ½ dl saltat vatten i ca 17 minuter eller tills det är mjukt. Låt det svalna och torka.

Läs mer

Antico Risotto Sabaudo

Antico Risotto Sabaudo

Smält smöret i en kastrull, tillsätt löken och stek i ca 5 minuter tills den är mjuk men inte brynt. Lägg i skinkan och stek i en minut, tillsätt sedan rosmarin och ris. Rör tills riset är genomskinligt.

Läs mer

Recept till vitt vin!

Prosciuttorullar med ruccola och soltorkade tomater

Trevliga rullader med italienska…

Citron-och-basilikasill
Citron- och basilikasill

En härlig sill till midsommar med…

Insalata di Finocchi e Arance – Apelsinsallad med fänkål
Insalata di Finocchi e Arance

En enkel och supergod Italiensk…

Spaghetti Al Acciughe
Spaghetti Al Acciughe

En tallrik spaghetti med en sås av…

E-post: info@godaitalien.se  |  Birger Jarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm
Telefon: 08 – 411 32 70  |  E-post: info@godaitalien.se  |  BirgerJarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm