Druvsorten Pinot Grigio har blivit lite av en stapelvara på vissa marknader och fått utstå mycket skäll. Men det beror som vanligt på! I händerna hos den stora familjen Nardi som driver Perlage i trakterna av Venedig blir resultatet en härlig fruktbomb med ekologisk stämpel och smak av päron, ananas, persika, färska örter och lime. Gott till vegetariska rätter, fisk och skaldjur.
Artikelnummer: 6305
Pris: 97 kronor
Alkohol: 12%
Perlage Terra Viva Bio Druvsorten Pinot Grigio har blivit lite av en stapelvara på vissa marknader och fått utstå mycket skäll. Men det beror som vanligt på! I händerna hos den stora familjen Nardi som driver Perlage i trakterna av Venedig blir resultatet en härlig fruktbomb med ekologisk stämpel och smak av päron, ananas, persika, färska örter och lime. Gott till vegetariska rätter, fisk och skaldjur. Artikelnummer: 6305Pris: 97 kronorAlkohol: 12%
Druvsorten Pinot Grigio har blivit lite av en stapelvara på vissa marknader och fått utstå mycket skäll. Men det beror som vanligt på! I händerna hos den stora familjen Nardi som driver Perlage i trakterna av Venedig blir resultatet en härlig fruktbomb med ekologisk stämpel och smak av päron, ananas, persika, färska örter och lime. Gott till vegetariska rätter, fisk och skaldjur.
Artikelnummer: 6305
Pris: 97 kronor
Alkohol: 12%
Recept till vitt vin!
Suppli alla romana
Den mest populära gatumaten i Rom är suppli, en friterad risboll eller krokett, fylld ragu och mozzarella. Med en krispig utsida och...
Insalata golosa con noci e mele
Insalata golosa con noci e mele. Nötter och äpplen: en klassisk kombination för en lätt, välsmakande och snabblagad sallad!
Förrätter / Antipasti,Tomas Bacoccoli
Umbrisk kycklingleverpaté
Mat av alla slag har alltid varit en självklar del av mitt liv. Det har alltid handlat om råvarorna och strävan efter enkelheten och ...
Recept till vitt vin!
Bruschetta
Bruschetta är en enkel maträtt från…
Arancini Verdi
Risottobollar, en grön antipasti såsom…
Risbollar – Arancini di riso e ricotta
Risbollar. Arancini di riso e ricotta:…
Bruschetta con tapenade italiana
Ett utsökt pålägg med alla de bästa…