Perlage Terra Viva Bio

Druvsorten Pinot Grigio har blivit lite av en stapelvara på vissa marknader och fått utstå mycket skäll. Men det beror som vanligt på! I händerna hos den stora familjen Nardi som driver Perlage i trakterna av Venedig blir resultatet en härlig fruktbomb med ekologisk stämpel och smak av päron, ananas, persika, färska örter och lime. Gott till vegetariska rätter, fisk och skaldjur.

Artikelnummer: 6305
Pris: 97 kronor
Alkohol: 12%

Spaghetti al cacio e pepe

Spaghetti al cacio e pepe

Spaghetti al cacio e pepe - koka pastan al dente i rikligt…

Read More

Lasagne con burrata e asparagi

Lasagne con burrata e asparagi

Lasagne con burrata e asparagi är en skön och grön variant…

Read More

Perlage-Terra-Viva-BioPerlage Terra Viva Bio Druvsorten Pinot Grigio har blivit lite av en stapelvara på vissa marknader och fått utstå mycket skäll. Men det beror som vanligt på! I händerna hos den stora familjen Nardi som driver Perlage i trakterna av Venedig blir resultatet en härlig fruktbomb med ekologisk stämpel och smak av päron, ananas, persika, färska örter och lime. Gott till vegetariska rätter, fisk och skaldjur. Artikelnummer: 6305Pris: 97 kronorAlkohol: 12%

Gå till systembolaget

Druvsorten Pinot Grigio har blivit lite av en stapelvara på vissa marknader och fått utstå mycket skäll. Men det beror som vanligt på! I händerna hos den stora familjen Nardi som driver Perlage i trakterna av Venedig blir resultatet en härlig fruktbomb med ekologisk stämpel och smak av päron, ananas, persika, färska örter och lime. Gott till vegetariska rätter, fisk och skaldjur.

Artikelnummer: 6305
Pris: 97 kronor
Alkohol: 12%

Gå till systembolaget

Recept till vitt vin!

Citron-och-basilikasill

Citron- och basilikasill

En härlig sill till midsommar med italiensk inspiration! Med smak av syrlig citron och fräsch basilika.

Läs mer

Spiedini-di-pollo-alla-Carbonara-alla-griglia

Spiedini di pollo alla Carbonara alla griglia

Italienska kycklingspett med smak av Carbonara, recept av Peter Nordin

Läs mer

Medaglioni di vitello alla Pizzaiola

Medaglioni di vitello alla Pizzaiola

Kalvmedaljonger med oliver och tomat. Hetta upp olivoljan i en stor stekpanna och bryn kalvmedaljongerna på båda sidorna. Ta upp ur pannan, krydda med salt och peppar och håll dem varma.

Läs mer

Recept till vitt vin!

Saltimbocca-alla-romana
Saltimbocca alla romana

Saltimbocca alla romana. Detta är en av…

Burrata med citrus och fänkålssallad
Burrata med citrus och fänkålssallad

En fräsch och enkel sallad som passar…

Risotto con arragosta e zafferano
Risotto con arragosta e zafferano

Lossa hummerklorna och knäck skalen med…

Insalata Estiva
Insalata Estiva

Dela tomaterna och lägg upp dem på ett…

E-post: info@godaitalien.se  |  Birger Jarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm
Telefon: 08 – 411 32 70  |  E-post: info@godaitalien.se  |  BirgerJarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm