Mozzarella med fikon och prosciuttoMozzarella, prosciutto, antipasto
Ingredienser till Mozzarella med fikon och prosciutto (4 pers):
2 msk pinjenötter 4 mogna fikon 4 hela mozzarellaostar (gärna från Zeta eller annat italienskt märke) 8 generösa skivor av en lufttorkad skinka av hög kvalitet, t.ex. San Daniele eller Parma Olivolja av valfri sort Balsamvinäger Salt och peppar efter behag Gör så här:Rosta pinjenötterna i en het och torr panna och låt sedan pinjenötterna svalna. Putsa fikonen och dela varje fikon i fyra delar. Skär eller ”riv” mozzarellan i mindre bitar.Arrangera fikon, mozzarella och skinka på tallrikar, gärna i en fin uppläggning om du har gäster över.Blanda en dressing av olivolja, balsamvinäger, samt salt och peppar efter behag. Ringla lite dressing över varje tallrik och toppa med slutligen med pinjenötterna. Servera gärna med grissini eller ett gott bröd efter behag. Detta är en rätt med en perfekt smak-kombination av sötma, sälta och fräschör. Buon appetito! Njut av din Mozzarella med fikon och prosciutto! Läs även "Vi Gillar":Vi gillar Mozzarella Följ oss på:FacebookInstagramPinterest Sätt betyg på receptet
-
-
-
-
-
Betyg 5 / 5. Antal recensioner 3
Inget betyg än så länge
Sätt betyg på receptet
Betyg 5 / 5. Antal recensioner 3
Inget betyg än så länge
Mozzarella med fikon och prosciuttoMozzarella, prosciutto, antipasto
Ingredienser till Mozzarella med fikon och prosciutto: (4 pers)
2 msk pinjenötter 4 mogna fikon 4 hela mozzarellaostar (gärna från Zeta eller annat italienskt märke) 8 generösa skivor av en lufttorkad skinka av hög kvalitet, t.ex. San Daniele eller Parma Olivolja av valfri sort Balsamvinäger Salt och peppar efter behag
Gör så här:Rosta pinjenötterna i en het och torr panna och låt sedan pinjenötterna svalna. Putsa fikonen och dela varje fikon i fyra delar. Skär eller ”riv” mozzarellan i mindre bitar.Arrangera fikon, mozzarella och skinka på tallrikar, gärna i en fin uppläggning om du har gäster över.Blanda en dressing av olivolja, balsamvinäger, samt salt och peppar efter behag. Ringla lite dressing över varje tallrik och toppa med slutligen med pinjenötterna. Servera gärna med grissini eller ett gott bröd efter behag. Detta är en rätt med en perfekt smak-kombination av sötma, sälta och fräschör. Buon appetito! Njut av din Mozzarella med fikon och prosciutto! Läs även "Vi Gillar":Vi gillar Mozzarella Följ oss på:FacebookInstagramPinterest Sätt betyg på receptet
-
-
-
-
-
Betyg 5 / 5. Antal recensioner 3
Inget betyg än så länge
Sätt betyg på receptet
Betyg 5 / 5. Antal recensioner 3
Inget betyg än så länge
Fyra fantastiska recept !
Potatissallad på italienskt vis
Recept,Vegetariskt,Sallader,Peter Nordin
En underbar, enkel och lätt potatissallad, som du kan…
Coda alla vaccinara
Skär bort fettet och skölj oxsvansen. Lägg den i en stor…
Burrata med grillad persika
Recept,Förrätter / Antipasti,Vegetariskt,Burrata
Burrata med grillad persika, en perfekt antipasti till…
Agnello al forno con patate
Här är ett enkelt och rustikt recept där lamm och potatis…