Italienarna älskar sitt bubbel, och inte minst Prosecco som sedan förra året också finns som rosé. Ett torrt och friskt mousserande vin med fräscha toner av hallon, smultron och persika.
Passar till en charkbricka med goda ostbitar, lufttorkad skinka och tunna skivor salami.
Artikelnummer: 76927
Pris: 101 kronor
Alkohol: 11%
Italienarna älskar sitt bubbel, och inte minst Prosecco som sedan förra året också finns som rosé. Ett torrt och friskt mousserande vin med fräscha toner av hallon, smultron och persika.
Passar till en charkbricka med goda ostbitar, lufttorkad skinka och tunna skivor salami.
Artikelnummer: 76927
Pris: 101 kronor
Alkohol: 11%
Italienarna älskar sitt bubbel, och inte minst Prosecco som sedan förra året också finns som rosé. Ett torrt och friskt mousserande vin med fräscha toner av hallon, smultron och persika.
Passar till en charkbricka med goda ostbitar, lufttorkad skinka och tunna skivor salami.
Artikelnummer: 76927
Pris: 101 kronor
Alkohol: 11%
Recept som passar till !
Umbrisk kycklingleverpaté
Tomas Bacoccoli,Förrätter / Antipasti
Mat av alla slag har alltid varit en självklar del av mitt liv. Det har alltid handlat om råvarorna och strävan efter enkelheten och ...
Suppli alla romana
Den mest populära gatumaten i Rom är suppli, en friterad risboll eller krokett, fylld ragu och mozzarella. Med en krispig utsida och...
Arancini Verdi
Förrätter / Antipasti,Peter Nordin,Vegetariskt
Risottobollar, en grön antipasti såsom vi ibland serverar den, som en fin start på vår dining här på Ruffino ...
Mozzarella med fikon och prosciutto
Rosta pinjenötterna i en het torr panna och låt svalna. Putsa fikonen och dela varje fikon i fyra delar. Skär eller ”riv” mozzarellan i mindre bitar.