Italienarna älskar sitt bubbel, och inte minst Prosecco som sedan förra året också finns som rosé. Ett torrt och friskt mousserande vin med fräscha toner av hallon, smultron och persika.

Passar till en charkbricka med goda ostbitar, lufttorkad skinka och tunna skivor salami.

Artikelnummer: 76927
Pris: 101 kronor
Alkohol: 11%

Fragole al vino bianco

Fragole al vino bianco

Fragole al vino bianco. Häll vinet, sockret och…

Read More

Crostini

Crostini

Har du lite rester kvar från en baguett eller annat vitt…

Read More

Casalforte-Prosecco

Casalforte Prosecco Rosé

 

Italienarna älskar sitt bubbel, och inte minst Prosecco som sedan förra året också finns som rosé. Ett torrt och friskt mousserande vin med fräscha toner av hallon, smultron och persika.

 

Passar till en charkbricka med goda ostbitar, lufttorkad skinka och tunna skivor salami.

 

Artikelnummer: 76927
Pris: 101 kronor
Alkohol: 11%

Gå till Systembolaget

Italienarna älskar sitt bubbel, och inte minst Prosecco som sedan förra året också finns som rosé. Ett torrt och friskt mousserande vin med fräscha toner av hallon, smultron och persika.

Passar till en charkbricka med goda ostbitar, lufttorkad skinka och tunna skivor salami.

Artikelnummer: 76927
Pris: 101 kronor
Alkohol: 11%

Gå till Systembolaget

Recept som passar till !

Umbrisk kycklingleverpaté

Umbrisk kycklingleverpaté

Mat av alla slag har alltid varit en självklar del av mitt liv. Det har alltid handlat om råvarorna och strävan efter enkelheten och ...

Read More

Suppli alla romana

Suppli alla romana

Den mest populära gatumaten i Rom är suppli, en friterad risboll eller krokett, fylld ragu och mozzarella. Med en krispig utsida och...

Read More

Arancini-Verdi

Arancini Verdi

Risottobollar, en grön antipasti såsom vi ibland serverar den, som en fin start på vår dining här på Ruffino ...

Read More

Mozzarella-med-fikon-och-prosciutto

Mozzarella med fikon och prosciutto

Rosta pinjenötterna i en het torr panna och låt svalna. Putsa fikonen och dela varje fikon i fyra delar. Skär eller ”riv” mozzarellan i mindre bitar.

Read More