GRATTIS JONAS!

Vi skickar våra varmaste gratulationer till vår skribent Jonas Henningsson som vunnit det svenska Publishingpriset för tredje året i rad! Tillsammans med sin kollega Jonas Larsson ger han ut det digitala kvartalsmagasinet ”American Trails”, och de vinner priset med motiveringen: ”För ett rikt och lockande magasin med formstarka val, god typografi och foto som doftar och smakar”.

En glad Jonas kommenterar vinsten: ”Juryns motivering gör oss givetvis väldigt glada och stolta…Vi fokuserar på människorna, de får berätta om platserna de bor på, om sin historia och inspirera oss…Vi vandrar genom mäktig och storslagen natur, pratar med bönder, vinmakare, bryggare, konstnärer och helt vanliga amerikaner”.

Jonas ord skulle kunna vara en programförklaring även för Goda Italien och det är därför med stor nyfikenhet och tillförsikt vi ser fram emot att Jonas kommer att fortsätta att dela med sig av sitt Goda Italien!

Följ oss på:

 

GRATTIS JONAS!

Vi skickar våra varmaste gratulationer till vår skribent Jonas Henningsson som vunnit det svenska Publishingpriset för tredje året i rad! Tillsammans med sin kollega Jonas Larsson ger han ut det digitala kvartalsmagasinet ”American Trails”, och de vinner priset med motiveringen: ”För ett rikt och lockande magasin med formstarka val, god typografi och foto som doftar och smakar”.

En glad Jonas kommenterar vinsten: ”Juryns motivering gör oss givetvis väldigt glada och stolta…Vi fokuserar på människorna, de får berätta om platserna de bor på, om sin historia och inspirera oss…Vi vandrar genom mäktig och storslagen natur, pratar med bönder, vinmakare, bryggare, konstnärer och helt vanliga amerikaner”.

Jonas ord skulle kunna vara en programförklaring även för Goda Italien och det är därför med stor nyfikenhet och tillförsikt vi ser fram emot att Jonas kommer att fortsätta att dela med sig av sitt Goda Italien!

Följ oss på:

 

Fyra fantastiska recept !

Secreto – Grillad spädgris

Secreto – Grillad spädgris

Låt köttet stå framme i rumstemperatur 5 – 10 minuter innan du skall grilla. Jag styckar köttet i mindre delar, 10 x 12 cm. Jag brukar ...

Läs mer

Kanelpannacotta

Kanelpannacotta

Pannacotta är en klassisk dessert i det italienska köket. Kanelpannacotta är en härlig jul-variant med smak av kanel och färska bär.

Läs mer

Spaghetti-al-Pomodoro

Spaghetti al Pomodoro – äkta italiensk

Spaghetti al Pomodoro är en klassiker i det Italienska köket! En enkel, snabblagad och vegetarisk pastarätt som passar alla tillfällen.

Läs mer

Råbiff från Piemonte

Råbiff från Piemonte

Råbiff. Den här rätten som också kan kallas carne cruda piemontese är italienarnas svar på vår råbiff eller fransmännens steak tartare. En rätt som passar bra som förrätt eller vickning på nyårsafton.

Läs mer