Tajarin al tartufoPasta med tryffel
Tajarin är Piemontes något rikare version av tagliatelle då den innehåller mer äggula. Här hittar du receptet! Om du inte vill knåda degen själv kan du laga denna rätt med vanlig tagliatelle. Ingredienser till Tajarin al tartufo:
400 gr tajarin eller tagliatelle 25 gr smör Färsk tryffel efter smak (och plånbok!) Gör så här:Koka pastan al dente. Smält smöret tillsammans med 1 deciliter av pastavattnet. Blanda pasta och smör. Servera i djupa tallrikar och riv eller hyvla rikligt med tryffel över varje portion. Läs också:Recept på Pan dei morti (kakor)Penne con crema di zucca e gorgonzolaFoccacia con formaggio al peso
Tajarin al tartufoPasta med tryffel
Tajarin är Piemontes något rikare version av tagliatelle då den innehåller mer äggula. Här hittar du receptet! Om du inte vill knåda degen själv kan du laga denna rätt med vanlig tagliatelle. Ingredienser till Tajarin al tartufo:
400 gr tajarin eller tagliatelle 25 gr smör Färsk tryffel efter smak (och plånbok!)
Gör så här:Koka pastan al dente. Smält smöret tillsammans med 1 deciliter av pastavattnet. Blanda pasta och smör. Servera i djupa tallrikar och riv eller hyvla rikligt med tryffel över varje portion. Läs också:Recept på Pan dei morti (kakor)Penne con crema di zucca e gorgonzolaFoccacia con formaggio al peso
Fyra fantastiska recept !
Pappardelle al ragú con cinghiale
En köttfärssås på vildsvin är en klassiker i Toscana. Ett härligt långkok som passar perfekt som helglunch tillsammans med pappardelle eller tagliatelle!
Tagliata di Manzo
Tagliata di Manzo är en lättlagad kötträtt full av italienska smaker! Gör så här: Salta och peppra köttet. Stek eller grilla köttet till ...
Klassisk chokladtryffel
En oemotståndlig chokladtryffel med en italiensk touch.
L’iniezione di limone
En härligt frisk och syrlig drink som är otroligt enkel att blanda ihop.