Spaghetti al Cacio e PepeSpaghetti med ost och peppar från Lazio
Ingredienser:
- 400 g spaghetti
- Salt
- 100 g nyriven pecorino (helst romano)
- 1 tsk svartpepparkorn, krossade i mortel eller grovmalda
Gör såhär:
Koka pastan al dente i rikligt med saltat vatten. Låt den rinna av men spara några matskedar av kokvattnet. Blanda pastan med kokvatten, riven ost och peppar. Blanda väl och servera genast.
Läs också:
Spaghetti al Cacio e PepeSpaghetti med ost och peppar från Lazio
Ingredienser:
- 400 g spaghetti
- Salt
- 100 g nyriven pecorino (helst romano)
- 1 tsk svartpepparkorn, krossade i mortel eller grovmalda
Gör Spaghetti al cacio e pepe såhär:
Koka pastan al dente i rikligt med saltat vatten. Låt den rinna av men spara några matskedar av kokvattnet. Blanda pastan med kokvatten, riven ost och peppar. Blanda väl och servera genast.
Läs också:
Fyra fantastiska recept !
Crostini med persimon, ricotta och pancetta
Krispigt bröd toppat salt pancetta, söt frukt och krämig ost.
Limoncello Lady
Denna bubbliga, friska och smakrika drink med smak av sommar kräver endast tre ingredienser!
Parampampoli
Kaffedrink från Dolomiterna - Blanda ingredienserna i en kastrull på hög värme. När du ser den första bubblan så tänder du spriten med en...
Pizzette di quinoa
Pizza,Vegetariskt,Peter Nordin
Här kommer ett enkelt, snabbt och underbart recept, som råkar vara både glutenfritt, hälsosamt och vegetarisk.