Sauvignon Cantina d'Isera

Ett friskt och aromatiskt rakt-på-sak-vin av den populära Sauvignon-druvan som du kan använda aperitif eller till fisk och skaldjur. Vinet kommer kommer från den tysktalande delen av Trentino i norra Italien, som när vineriet bildades 1907 fortfarande var en del av det Hapsburgska riket! Druvan trivs bra i det svala, alpnära landskapet och ger viner med de typiska aromerna av krusbär, lime och svartvinbärsblad.

Artikelnummer: 24001
Pris: 131 kronor
Alkohol: 12,5%

Havsabborre crudo med persika och myntaolja

Havsabborre crudo med persika och myntaolja

Tunt skurna skivor av havsaborre med en kräm gjord på…

Read More

Vitello-Tonnato

Vitello Tonnato

Vitello Tonnato. Kombinationen av kött och tonfisk har anor…

Read More

Sauvignon-Cantina-d-IseraSauvignon Cantina d’Isera Ett friskt och aromatiskt rakt-på-sak-vin av den populära Sauvignon-druvan som du kan använda aperitif eller till fisk och skaldjur. Vinet kommer från den tysktalande delen av Trentino i norra Italien, som när vineriet bildades 1907 fortfarande var en del av det Hapsburgska riket! Druvan trivs bra i det svala, alpnära landskapet och ger viner med de typiska aromerna av krusbär, lime och svartvinbärsblad. Artikelnummer: 24001Pris: 131 kronorAlkohol: 12,5%

Gå till Systembolaget

Ett friskt och aromatiskt rakt-på-sak-vin av den populära Sauvignon-druvan som du kan använda aperitif eller till fisk och skaldjur. Vinet kommer kommer från den tysktalande delen av Trentino i norra Italien, som när vineriet bildades 1907 fortfarande var en del av det Hapsburgska riket! Druvan trivs bra i det svala, alpnära landskapet och ger viner med de typiska aromerna av krusbär, lime och svartvinbärsblad.

Artikelnummer: 24001
Pris: 131 kronor
Alkohol: 12,5%

Gå till Systembolaget

Recept till vitt vin!

Pasta con tonno e briciole – pasta med tonfisk

Pasta con tonno e briciole – pasta med tonfisk

Pasta med tonfisk och brödsmulor. Mjukstek löken på medelvärme i olivoljan i en panna som är stor nog för att rymma den färdiga pastan och såsen, i ungefär 5 minuter. Tillsätt vitlök och chili och fortsätt att fräsa tills vitlöken är gyllenbrun, i ungefär 1 minut.

Läs mer

Crostini con funghi e ricotta

Crostini con funghi e ricotta

Rostade brödskivor med ricottakräm, karameliserad lök och svamp. Toppa med parmesan!

Läs mer

Spiedini-di-pollo-alla-Carbonara-alla-griglia

Spiedini di pollo alla Carbonara alla griglia

Italienska kycklingspett med smak av Carbonara, recept av Peter Nordin

Läs mer

Recept till vitt vin!

Risotto con zucchine pancetta e taleggio
Risotto con zucchine pancetta e taleggio

Den här risotton är så delikat att alla…

Antico Risotto Sabaudo
Antico Risotto Sabaudo

Smält smöret i en kastrull, tillsätt…

Insalata Estiva
Insalata Estiva

Dela tomaterna och lägg upp dem på ett…

Suppli alla romana
Suppli alla romana

Den mest populära gatumaten i Rom är…

E-post: info@godaitalien.se  |  Birger Jarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm
Telefon: 08 – 411 32 70  |  E-post: info@godaitalien.se  |  BirgerJarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm