Ett friskt och aromatiskt rakt-på-sak-vin av den populära Sauvignon-druvan som du kan använda aperitif eller till fisk och skaldjur. Vinet kommer kommer från den tysktalande delen av Trentino i norra Italien, som när vineriet bildades 1907 fortfarande var en del av det Hapsburgska riket! Druvan trivs bra i det svala, alpnära landskapet och ger viner med de typiska aromerna av krusbär, lime och svartvinbärsblad.
Artikelnummer: 24001
Pris: 131 kronor
Alkohol: 12,5%
Havsabborre crudo med persika och myntaolja
Tunt skurna skivor av havsaborre med en kräm gjord på…
Sauvignon Cantina d’Isera Ett friskt och aromatiskt rakt-på-sak-vin av den populära Sauvignon-druvan som du kan använda aperitif eller till fisk och skaldjur. Vinet kommer från den tysktalande delen av Trentino i norra Italien, som när vineriet bildades 1907 fortfarande var en del av det Hapsburgska riket! Druvan trivs bra i det svala, alpnära landskapet och ger viner med de typiska aromerna av krusbär, lime och svartvinbärsblad. Artikelnummer: 24001Pris: 131 kronorAlkohol: 12,5%
Ett friskt och aromatiskt rakt-på-sak-vin av den populära Sauvignon-druvan som du kan använda aperitif eller till fisk och skaldjur. Vinet kommer kommer från den tysktalande delen av Trentino i norra Italien, som när vineriet bildades 1907 fortfarande var en del av det Hapsburgska riket! Druvan trivs bra i det svala, alpnära landskapet och ger viner med de typiska aromerna av krusbär, lime och svartvinbärsblad.
Artikelnummer: 24001
Pris: 131 kronor
Alkohol: 12,5%
Recept till vitt vin!
Pasta con tonno e briciole – pasta med tonfisk
Pasta med tonfisk och brödsmulor. Mjukstek löken på medelvärme i olivoljan i en panna som är stor nog för att rymma den färdiga pastan och såsen, i ungefär 5 minuter. Tillsätt vitlök och chili och fortsätt att fräsa tills vitlöken är gyllenbrun, i ungefär 1 minut.
Vegetariskt,Förrätter / Antipasti
Crostini con funghi e ricotta
Rostade brödskivor med ricottakräm, karameliserad lök och svamp. Toppa med parmesan!
Förrätter / Antipasti,Peter Nordin,Fågel
Spiedini di pollo alla Carbonara alla griglia
Italienska kycklingspett med smak av Carbonara, recept av Peter Nordin
Recept till vitt vin!
Risotto con zucchine pancetta e taleggio
Den här risotton är så delikat att alla…
Antico Risotto Sabaudo
Smält smöret i en kastrull, tillsätt…
Insalata Estiva
Dela tomaterna och lägg upp dem på ett…
Suppli alla romana
Den mest populära gatumaten i Rom är…