Ett friskt och aromatiskt rakt-på-sak-vin av den populära Sauvignon-druvan som du kan använda aperitif eller till fisk och skaldjur. Vinet kommer kommer från den tysktalande delen av Trentino i norra Italien, som när vineriet bildades 1907 fortfarande var en del av det Hapsburgska riket! Druvan trivs bra i det svala, alpnära landskapet och ger viner med de typiska aromerna av krusbär, lime och svartvinbärsblad.
Artikelnummer: 24001
Pris: 131 kronor
Alkohol: 12,5%
Musslor som i Venedig – Recept av Peter Nordin
Här ett recept från vår kommande kokbok och min…
Sauvignon Cantina d’Isera Ett friskt och aromatiskt rakt-på-sak-vin av den populära Sauvignon-druvan som du kan använda aperitif eller till fisk och skaldjur. Vinet kommer från den tysktalande delen av Trentino i norra Italien, som när vineriet bildades 1907 fortfarande var en del av det Hapsburgska riket! Druvan trivs bra i det svala, alpnära landskapet och ger viner med de typiska aromerna av krusbär, lime och svartvinbärsblad. Artikelnummer: 24001Pris: 131 kronorAlkohol: 12,5%
Ett friskt och aromatiskt rakt-på-sak-vin av den populära Sauvignon-druvan som du kan använda aperitif eller till fisk och skaldjur. Vinet kommer kommer från den tysktalande delen av Trentino i norra Italien, som när vineriet bildades 1907 fortfarande var en del av det Hapsburgska riket! Druvan trivs bra i det svala, alpnära landskapet och ger viner med de typiska aromerna av krusbär, lime och svartvinbärsblad.
Artikelnummer: 24001
Pris: 131 kronor
Alkohol: 12,5%
Recept till vitt vin!
Citron- och basilikasill
En härlig sill till midsommar med italiensk inspiration! Med smak av…
Klassisk risotto
Risotto är perfekt och festlig mat att bjuda på! Visserligen tar den…
Kalvkött,Reportage,Peter Nordin
Involtini Nordini – di vitello
På något vis hänger allt samman här i Italien, men det tar litet tid…
Recept till vitt vin!
Risotto con arragosta e zafferano
Lossa hummerklorna och knäck skalen med…
Varm bruschetta med burrata och tomat
Bruschetta är en enkel maträtt från…
Insalata Siciliana di Arance
Fräsch sallad på apelsin, fänkål och…
Stracciatella alla Romana
Buljongsoppa med ägg och parmesan. En…