Ett friskt och aromatiskt rakt-på-sak-vin av den populära Sauvignon-druvan som du kan använda aperitif eller till fisk och skaldjur. Vinet kommer kommer från den tysktalande delen av Trentino i norra Italien, som när vineriet bildades 1907 fortfarande var en del av det Hapsburgska riket! Druvan trivs bra i det svala, alpnära landskapet och ger viner med de typiska aromerna av krusbär, lime och svartvinbärsblad.

Artikelnummer: 24001
Pris: 131 kronor
Alkohol: 12,5%

Pasta con tonno e briciole – pasta med tonfisk

Pasta con tonno e briciole – pasta med tonfisk

Pasta med tonfisk och brödsmulor. Mjukstek löken på…

Read More

Pasta con la mollica

Pasta con la mollica

Pasta med ansjovis, brödsmulor, vitlök och persilja.

Read More

Sauvignon-Cantina-d-IseraSauvignon Cantina d’Isera Ett friskt och aromatiskt rakt-på-sak-vin av den populära Sauvignon-druvan som du kan använda aperitif eller till fisk och skaldjur. Vinet kommer från den tysktalande delen av Trentino i norra Italien, som när vineriet bildades 1907 fortfarande var en del av det Hapsburgska riket! Druvan trivs bra i det svala, alpnära landskapet och ger viner med de typiska aromerna av krusbär, lime och svartvinbärsblad. Artikelnummer: 24001Pris: 131 kronorAlkohol: 12,5%

Gå till Systembolaget

Ett friskt och aromatiskt rakt-på-sak-vin av den populära Sauvignon-druvan som du kan använda aperitif eller till fisk och skaldjur. Vinet kommer kommer från den tysktalande delen av Trentino i norra Italien, som när vineriet bildades 1907 fortfarande var en del av det Hapsburgska riket! Druvan trivs bra i det svala, alpnära landskapet och ger viner med de typiska aromerna av krusbär, lime och svartvinbärsblad.

Artikelnummer: 24001
Pris: 131 kronor
Alkohol: 12,5%

Gå till Systembolaget

Recept till vitt vin!

Spaghetti alla puttanesca

Spaghetti alla puttanesca

Det finns många färgstarka historier om bakgrunden till den här rätten som kallas gatflickans spaghetti. Den trovärdigaste är dock att rätten uppfanns

Läs mer

Risotto alla Parmigiana av Peter Nordin

Risotto alla Parmigiana av Peter Nordin

Att tillaga denna rätt anses vara en konst i Italien. Jag har lärt mig denna konst på italienska stjärnrestauranger och hos gamla tanter på...

Läs mer

Coda di rospo piccata

Coda di rospo piccata

Coda di rospo piccata: skär fiskfiléerna på snedden i centimetertjocka skivor (eller be fiskhandlaren göra det).

Läs mer

Recept till vitt vin!

Spaghetti-allo-scoglio
Spaghetti allo scoglio

Skaldjurspastan Spaghetti allo scoglio…

Spaghetti alle vongole
Spaghetti alle vongole

Börja med att förbereda musslorna.…

Pasta con zucchine e cozze

Börja med att rengöra musslorna. Skrapa…

Risotto agli Asparigi
Risotto agli Asparigi

Risotto agli Asparigi. Börja med att…