Den lite snällare, pärlande versionen av Prosecco för dig som inte är förtjust i för mycket bubblor. En relativt torr Prosecco med skön frukt av päron, honungsmelon, nektariner och limeskal.
Druvan heter Glera och har odlats runt den klassiska Prosecco-byn med det tungvrickande namnet Valdobbiadene. Komplettera med oliver och chips så har du skapat den perfekta aperitivon.
Artikelnummer: 79363
Pris: 101 kronor
Alkohol: 11%
Pasqua Prosecco Frizzante Den lite snällare, pärlande versionen av Prosecco för dig som inte är förtjust i för mycket bubblor. En relativt torr Prosecco med skön frukt av päron, honungsmelon, nektariner och limeskal. Druvan heter Glera och har odlats runt den klassiska Prosecco-byn med det tungvrickande namnet Valdobbiadene. Komplettera med oliver och chips så har du skapat den perfekta aperitivon. Artikelnummer: 79363Pris: 101 kronorAlkohol: 11%
Den lite snällare, pärlande versionen av Prosecco för dig som inte är förtjust i för mycket bubblor. En relativt torr Prosecco med skön frukt av päron, honungsmelon, nektariner och limeskal.
Druvan heter Glera och har odlats runt den klassiska Prosecco-byn med det tungvrickande namnet Valdobbiadene. Komplettera med oliver och chips så har du skapat den perfekta aperitivon.
Artikelnummer: 79363
Pris: 101 kronor
Alkohol: 11%
Recept som passar till !
Arancini Verdi
Vegetariskt,Förrätter / Antipasti,Peter Nordin
Risottobollar, en grön antipasti såsom vi ibland serverar den, som en fin start på vår dining här på Ruffino ...
Crostini
Har du lite rester kvar från en baguett eller annat vitt bröd är det perfekt att passa på att göra italienska crostini. Recept hittar du..
Bruschette Ai Funghi Finferli
Förrätter / Antipasti,Vegetariskt
Rostat surdegsbröd toppat med smakrika kantareller.
Crostini con ricotta e fichi
Vegetariskt,Förrätter / Antipasti
Snittar med ricotta, fikon, karamelliserad lök och honung.