Den lite snällare, pärlande versionen av Prosecco för dig som inte är förtjust i för mycket bubblor. En relativt torr Prosecco med skön frukt av päron, honungsmelon, nektariner och limeskal.
Druvan heter Glera och har odlats runt den klassiska Prosecco-byn med det tungvrickande namnet Valdobbiadene. Komplettera med oliver och chips så har du skapat den perfekta aperitivon.
Artikelnummer: 79363
Pris: 101 kronor
Alkohol: 11%
Pappardelle al ragú con cinghiale
En köttfärssås på vildsvin är en klassiker i Toscana. Ett…
Pasqua Prosecco Frizzante Den lite snällare, pärlande versionen av Prosecco för dig som inte är förtjust i för mycket bubblor. En relativt torr Prosecco med skön frukt av päron, honungsmelon, nektariner och limeskal. Druvan heter Glera och har odlats runt den klassiska Prosecco-byn med det tungvrickande namnet Valdobbiadene. Komplettera med oliver och chips så har du skapat den perfekta aperitivon. Artikelnummer: 79363Pris: 101 kronorAlkohol: 11%
Den lite snällare, pärlande versionen av Prosecco för dig som inte är förtjust i för mycket bubblor. En relativt torr Prosecco med skön frukt av päron, honungsmelon, nektariner och limeskal.
Druvan heter Glera och har odlats runt den klassiska Prosecco-byn med det tungvrickande namnet Valdobbiadene. Komplettera med oliver och chips så har du skapat den perfekta aperitivon.
Artikelnummer: 79363
Pris: 101 kronor
Alkohol: 11%
Recept som passar till !
Bruschetta
Vegetariskt,Förrätter / Antipasti
Bruschetta är en enkel maträtt från centrala Italien som vanligen serveras som antipasto eller tilltugg. Den består av grillat bröd med vitlök
Suppli alla romana
Den mest populära gatumaten i Rom är suppli, en friterad risboll eller krokett, fylld ragu och mozzarella. Med en krispig utsida och...
Umbrisk kycklingleverpaté
Tomas Bacoccoli,Förrätter / Antipasti
Mat av alla slag har alltid varit en självklar del av mitt liv. Det har alltid handlat om råvarorna och strävan efter enkelheten och ...
Spiedini di pollo alla Carbonara alla griglia
Fågel,Förrätter / Antipasti,Peter Nordin
Italienska kycklingspett med smak av Carbonara, recept av Peter Nordin