Burrata med grillad persikaBurrata med grillad persika, en perfekt antipasti till helgen!

Ingredienser till Burrata med grillad persika: (ca 4 personer)

  • 500 g färsk persika
  • 200 g burrata
  • Olivolja
  • Citron
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Färsk basilika

Gör så här:
Dela persikorna i fyra och pensla snittytorna med olivolja. Grilla persikorna tills de får en grillyta och blir mjuka.

Lägg upp persikorna på en tallrik och fördela burratan. Ringla över olivolja och pressa över citron. Avsluta med basilika, salt och peppar.

Servera och njut av din burrata med grillad persika. Buon appetito!

Läs också:
Spaghetti con pesto alla genovese e burrata
Vi gillar Burrata!
Lasagne con burrata e aspargi

Följ oss på:

 

Burrata med grillad persikaBurrata med grillad persika, en perfekt antipasti till helgen!

Ingredienser till Burrata med grillad persika: (ca 4 personer)

  • 500 g färsk persika
  • 200 g burrata
  • Olivolja
  • Citron
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Färsk basilika

Gör så här:
Dela persikorna i fyra och pensla snittytorna med olivolja. Grilla persikorna tills de får en grillyta och blir mjuka. Lägg upp persikorna på en tallrik och fördela burratan. Ringla över olivolja och pressa över citron. Avsluta med basilika, salt och peppar.
Buon appetito!

Läs också:

Spaghetti con pesto alla genovese e burrata

Vi gillar Burrata!

Lasagne con burrata e aspargi

Följ oss på:

 

Fyra fantastiska recept !

Cannoli-med-apelsin-och-pistage

Cannoli med apelsin och pistage

Ett klassikt bakverk från Sicilien som friteras och fylls med apelsin- och citronkräm med ricotta.

Läs mer

Varm Bruschetta med burrata

Varm bruschetta med burrata och tomat

Bruschetta är en enkel maträtt från centrala Italien som vanligen serveras som antipasto. Detta är en varm variant som passar perfekt som...

Läs mer

Crostata con ricotta e limoncello

Crostata con ricotta e limoncello

En mycket god paj eller tårta med en frisk fyllning av den italienska färskosten ricotta och citronikören limoncello. Citronens fräschör ...

Läs mer

Gulasch triestino

Gulasch triestino

En viktig skillnad mellan denna norditalienska gulasch och den ungerska är att denna ska ha lika mycket kött som lök och konsistensen...

Läs mer