Den lite snällare, pärlande versionen av Prosecco för dig som inte är förtjust i för mycket bubblor. En relativt torr Prosecco med skön frukt av päron, honungsmelon, nektariner och limeskal.
Druvan heter Glera och har odlats runt den klassiska Prosecco-byn med det tungvrickande namnet Valdobbiadene. Komplettera med oliver och chips så har du skapat den perfekta aperitivon.
Artikelnummer: 79363
Pris: 101 kronor
Alkohol: 11%
Pasqua Prosecco Frizzante Den lite snällare, pärlande versionen av Prosecco för dig som inte är förtjust i för mycket bubblor. En relativt torr Prosecco med skön frukt av päron, honungsmelon, nektariner och limeskal. Druvan heter Glera och har odlats runt den klassiska Prosecco-byn med det tungvrickande namnet Valdobbiadene. Komplettera med oliver och chips så har du skapat den perfekta aperitivon. Artikelnummer: 79363Pris: 101 kronorAlkohol: 11%
Den lite snällare, pärlande versionen av Prosecco för dig som inte är förtjust i för mycket bubblor. En relativt torr Prosecco med skön frukt av päron, honungsmelon, nektariner och limeskal.
Druvan heter Glera och har odlats runt den klassiska Prosecco-byn med det tungvrickande namnet Valdobbiadene. Komplettera med oliver och chips så har du skapat den perfekta aperitivon.
Artikelnummer: 79363
Pris: 101 kronor
Alkohol: 11%
Recept som passar till !
Mozzarella med fikon och prosciutto
Rosta pinjenötterna i en het torr panna och låt svalna. Putsa fikonen och dela varje fikon i fyra delar. Skär eller ”riv” mozzarellan i mindre bitar.
Crostini con funghi e ricotta
Vegetariskt,Förrätter / Antipasti
Rostade brödskivor med ricottakräm, karameliserad lök och svamp. Toppa med parmesan!
Stracciatella alla Romana
Buljongsoppa med ägg och parmesan. En enkel, näringsrik och välsmakande soppa, som oftast serveras som förrätt...