LUNCH VID GARDASJÖN Gardasjön är Italiens största, renaste och mest kända sjö och ett perfekt resmål om du vill njuta av natur, kultur, viner och mycket avkoppling. Något som lockat både skandinaviska turister och inspirerat diktare som Goethe. Trots närheten till Alperna har området har ett soligt, milt och härligt klimat - som bland annat gör det möjligt att odla vin, oliver och citroner. Lunch gardasjönSå här års är det fortfarande varmt och fullt möjligt att njuta av en lunch i solen. Längs sjöbredden ligger det många charmiga byar och småstäder med gamla stadskärnor och smala gränder. En av dessa är Bardolino på sjöns östra sida som förutom den vackra strandpromenaden också är känt för vinerna med samma namn. Här njuter du såklart av färsk fisk från sjön men det lokala köket bjuder också på tryffel, salami, färskost, sparris, kastanjer, äpplen och citroner.

Fyra fantastiska recept !

Pesto-alla-genovese

Pesto alla Genovese

Pesto-sås. Skölj basilikan, torka väl och dela i strimlor.…

Läs recept

Coda di rospo piccata

Coda di rospo piccata

Coda di rospo piccata: skär fiskfiléerna på snedden i…

Läs recept

Fusilli-con-pesto-invernale

Fusilli con pesto invernale

Uttrycksfull och välsmakande - så kan man definiera den här…

Läs recept

Rostade-tomater

Rostade tomater på Ruffinovis

Lägg ett snitt på tomaternas överkant och koka 1 minut på…

Läs recept