Girot har nått Toscana!

Dagens 21 mil långa etapp i Giro d’Italia rullar genom klassiska vinområden i Toscana. Efter gårdagens målgång i världsarvsstaden Montalcino, så startar dagen i Siena och under de första 6 milen får cyklisterna njuta av vingårdarna och de vackra byarna i Chianti Classico. Efter Florens fortsätter etappen med några tuffa stigningar över Apenninerna och avslutas i Bagno di Romagna.

 

Läs mer om Toscana och deras goda viner:
På tur genom Chianti Classico

Jupters blod

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Girot har nått Toscana!

Dagens 21 mil långa etapp i Giro d’Italia rullar genom klassiska vinområden i Toscana. Efter gårdagens målgång i världsarvsstaden Montalcino, så startar dagen i Siena och under de första 6 milen får cyklisterna njuta av vingårdarna och de vackra byarna i Chianti Classico. Efter Florens fortsätter etappen med några tuffa stigningar över Apenninerna och avslutas i Bagno di Romagna.

Läs mer om Toscana och deras goda viner:
På tur genom Chianti Classico

Jupters blod

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Fyra fantastiska recept !

Citronsås

Citronsås med Limoncello

Denna citronsås fick många fina omnämnanden i media när jag och Carina startade Zink Grill 2008. Vi serverade såsen med schnitzlar av kalvfilé, salvia och smör. Vi blev belönade som årets krog 2009. Kanske citronsåsen bidrog...

Läs mer

Insalata-pomodori-e-stracciatella

Insalata pomodori e stracciatella

Fräsch sallad med ugnsrostade söta tomater, krämig stracciatella och krispig pistage. Perfekt att servera som en antipasti eller....

Läs mer

Saffransbiscotti

Saffransbiscotti

Biscotti är en klassisk italiensk skorpa med mandel. I detta recept tillsätter vi saffran. Dessa enkla, söta och knapriga skorpor passar perfekt till glöggen eller kaffet!

Läs mer

Pappardelle e Fegatini

Pappardelle e fegatini

Skölj kycklinglevrarna och skär några av dem i bitar; de övriga får vara hela. Fräs dem hastigt i smöret mindre än 1 minut under omrörning så att de blir bruna på utsidan med fortfarande är ljusröda inuti. Krydda med salt och peppar och ställ åt sidan.

Läs mer