Filleto di Manzo gorgonzola e NociGrillat/stekt kött med gorgonzolasmör och rostade hasselnötter
Ingredienser: (4 personer)
4 st skivor entrecôte (el annan styckningsdetalj) Salt och peppar Smör och olivolja till stekning 75 gr rumsvarmt smör 75 gr gorgonzola Balsamvinäger 100 gr hasselnötter Gör så här:Mosa osten och blanda med smöret, smaka av med balsamvinäger, salt och peppar. Ställ aromsmöret i kylen. Krossa eller hacka hasselnötterna något och rosta i en torr stekpanna. Ställ åt sidan. Krydda köttet med salt och peppar och stek eller grilla till önskad stekgrad. Låt köttet vila några minuter. Servera köttet med en klick gorgonzolasmör och strö hasselnötter över. Gott att servera med ugnsrostade rotfrukter och ett glas Amarone. Läs också dessa recept:Pasta-receptSpaghetti alle vongoleTomatsås - Marinara Följ oss på:FacebookInstagramPinterest Sätt betyg på receptet
-
-
-
-
-
Betyg 5 / 5. Antal recensioner 5
Inget betyg än så länge
Sätt betyg på receptet
Betyg 5 / 5. Antal recensioner 5
Inget betyg än så länge
Filleto di Manzo gorgonzola e NociGrillat/stekt kött med gorgonzolasmör och rostade hasselnötter
Ingredienser: (4 personer)
4 st skivor entrecôte (el annan styckningsdetalj) Salt och peppar Smör och olivolja till stekning 75 gr rumsvarmt smör 75 gr gorgonzola Balsamvinäger 100 gr hasselnötter
Gör så här:Mosa osten och blanda med smöret, smaka av med balsamvinäger, salt och peppar. Ställ aromsmöret i kylen. Krossa eller hacka hasselnötterna något och rosta i en torr stekpanna. Ställ åt sidan. Krydda köttet med salt och peppar och stek eller grilla till önskad stekgrad. Låt köttet vila några minuter. Servera köttet med en klick gorgonzolasmör och strö hasselnötter över. Gott att servera med ugnsrostade rotfrukter och ett glas Amarone. Läs också dessa recept:Pasta-receptSpaghetti alle vongoleTomatsås - Marinara Följ oss på:FacebookInstagramPinterest Sätt betyg på receptet
-
-
-
-
-
Betyg 5 / 5. Antal recensioner 5
Inget betyg än så länge
Sätt betyg på receptet
Betyg 5 / 5. Antal recensioner 5
Inget betyg än så länge
Fyra fantastiska recept !
Risotto con arragosta e zafferano
Risotto,Recept,Italiensk julmat,Fisk/skaldjur,Nyår
Lossa hummerklorna och knäck skalen med baksidan av en kniv…
Crostata con ricotta e limoncello
En mycket god paj eller tårta med en frisk fyllning av den…
Pasta con tonno e briciole – pasta med tonfisk
Pasta med tonfisk och brödsmulor. Mjukstek löken på…
Cantucci Toscani
Cantucci (Cantuccini), även kända som "Biscotti di Prato",…