Ferrari grundades 1902 av vinmakare Giulio Ferrari som utbildat sig i Frankrike och förälskat sig i champagne. Giulio bestämde sig för att ta med sig kunskapen hem till Trentino i Italiens norra hörn och tillverka något precis lika bra. Idag gör vinhuset mousserande vin av högsta kvalitet under benämningen Trento DOC.
Här ett vin av 100% Chardonnay som tillverkats enligt champagne-metoden med en andra jäsning på flaska. Därefter har vinet lagrat med sin jästfällning under 36 månader vilket ger ett friskt vin med inslag av gula äpplen, ljust bröd, nötter, persika och grapefrukt.
Artikelnummer: 7721
Pris: 179 kronor
Alkohol: 12,5%
Ferrari Ferrari grundades 1902 av vinmakare Giulio Ferrari som utbildat sig i Frankrike och förälskat sig i champagne. Giulio bestämde sig för att ta med sig kunskapen hem till Trentino i Italiens norra hörn och tillverka något precis lika bra. Idag gör vinhuset mousserande vin av högsta kvalitet under benämningen Trento DOC. Här ett vin av 100% Chardonnay som tillverkats enligt champagne-metoden med en andra jäsning på flaska. Därefter har vinet lagrat med sin jästfällning under 36 månader vilket ger ett friskt vin med inslag av gula äpplen, ljust bröd, nötter, persika och grapefrukt. Artikelnummer: 7721Pris: 179 kronorAlkohol: 12,5%
Ferrari grundades 1902 av vinmakare Giulio Ferrari som utbildat sig i Frankrike och förälskat sig i champagne. Giulio bestämde sig för att ta med sig kunskapen hem till Trentino i Italiens norra hörn och tillverka något precis lika bra. Idag gör vinhuset mousserande vin av högsta kvalitet under benämningen Trento DOC.
Här ett vin av 100% Chardonnay som tillverkats enligt champagne-metoden med en andra jäsning på flaska. Därefter har vinet lagrat med sin jästfällning under 36 månader vilket ger ett friskt vin med inslag av gula äpplen, ljust bröd, nötter, persika och grapefrukt.
Artikelnummer: 7721
Pris: 171 kronor
Alkohol: 12,5%
Recept som passar till !
Burrata med citrus och fänkålssallad
Förrätter / Antipasti,Sallader,Vegetariskt
En fräsch och enkel sallad som passar perfekt en varm sommarkväll! Du behöver: 2 burrata, 1 fänkål, 1 grapefrukt, 2 apelsiner, mandel ...
Umbrisk kycklingleverpaté
Förrätter / Antipasti,Tomas Bacoccoli
Mat av alla slag har alltid varit en självklar del av mitt liv. Det har alltid handlat om råvarorna och strävan efter enkelheten och ...
Crostini
Har du lite rester kvar från en baguett eller annat vitt bröd är det perfekt att passa på att göra italienska crostini. Recept hittar du..
Mozzarella med fikon och prosciutto
Rosta pinjenötterna i en het torr panna och låt svalna. Putsa fikonen och dela varje fikon i fyra delar. Skär eller ”riv” mozzarellan i mindre bitar.