Crema di mascarpone e limone
Enkel och smarrig efterrätt med smak av Italien som går att förbereda!
Ingredienser:
- 1,5 dl vispgrädde
- 200 g mascarponeost
- 150 g lemon curd
- 1 msk citronjuice
Toppa med:
- Maränger eller savoiardi kex
- färska hallon
- citronzest
Gör så här:
Vispa grädden och blanda den med mascarponen, ställ undan. Blanda lemoncurd och citronjuice. Varva mascarponekrämen och citronkrämen i glas. Toppa med maränger eller savoiardi kex, färska hallon och citronzest. Servera och njut!
Missa inte:
Tiramisú Al Limoncello
Ricciarelli – Sega mandelkakor från Siena
Crema di mascarpone e limone
Enkel och smarrig efterrätt med smak av Italien som går att förbereda!
Ingredienser:
- 1,5 dl vispgrädde
- 200 g mascarponeost
- 150 g lemon curd
- 1 msk citronjuice
Toppa med:
- Maränger eller savoiardi kex
- färska hallon
- citronzest
Gör så här:
Vispa grädden och blanda den med mascarponen, ställ undan. Blanda lemoncurd och citronjuice. Varva mascarponekrämen och citronkrämen i glas. Toppa med maränger eller savoiardi kex, färska hallon och citronzest. Servera och njut!
Missa inte:
Tiramisú Al Limoncello
Ricciarelli – Sega mandelkakor från Siena
Fyra fantastiska recept !
Limoncello Lady
Denna bubbliga, friska och smakrika drink med smak av sommar kräver endast tre ingredienser!
Medaglioni di vitello alla Pizzaiola
Kalvmedaljonger med oliver och tomat. Hetta upp olivoljan i en stor stekpanna och bryn kalvmedaljongerna på båda sidorna. Ta upp ur pannan, krydda med salt och peppar och håll dem varma.
Soppa på linser från Castelluccio
Soppor,Peter Nordin,Vegetariskt
Denna underbara soppa på linser är återkommande på Ruffino, till gästers och familjens stora glädje. Från början en klassisk ”cucina povera primo”.
Pastadeg med ägg
Gör din egen pastadeg med ägg (med influenser från vår skribent och vän Peter Nordin) besök Godaitalien.se för att hitta recept på pasta...