Casalforte Valpolicella Ripasso En fullblodsripasso för alla som uppskattar viner med kraft och pondus. Ripasso betyder närmast återbruk och syftar på att vinet får en andra jäsning med druvskalen från Amaronejäsningen. Metoden ökar alkohol- och sockerhalten med någon procent, men ger mångfaldigt mer i smak. Ett kryddigt vin med inslag av mörka körsbär, kryddnejlika, plommon och kanel som är gott till alla former av grillat kött eller grytor. Artikelnummer: 5352Pris: 99 kronorAlkohol: 14%

pasta alla norma

Pasta alla Norma

Pasta alla Norma kom till liv i Catania, Bellinis…

Läs mer

cacio e pepe

Cacio e Pepe av Peter Nordin

Cacio e Pepe, ett recept av Peter Nordin - den kända kocken…

Läs mer

Fyra fantastiska recept !

Penne all arrabiata

Penne all arrabiata

Penne med kryddig tomatsås. Skala och skär tomaterna i fyra…

Läs recept

Spaghetti al cacio e pepe

Spaghetti al cacio e pepe

Spaghetti al cacio e pepe - koka pastan al dente i rikligt…

Läs recept

Torta di nocciola

Torta di nocciola

Hasselnötskaka. Häll nötterna och 1 ½ dl av sockret i en…

Läs recept

Tomatsås – Marinara

Tomatsås – Marinara

Tomatsås . På Ruffino har vi avsatt en stor del av vår…

Läs recept