Casalforte Valpolicella Ripasso En fullblodsripasso för alla som uppskattar viner med kraft och pondus. Ripasso betyder närmast återbruk och syftar på att vinet får en andra jäsning med druvskalen från Amaronejäsningen. Metoden ökar alkohol- och sockerhalten med någon procent, men ger mångfaldigt mer i smak. Ett kryddigt vin med inslag av mörka körsbär, kryddnejlika, plommon och kanel som är gott till alla former av grillat kött eller grytor. Artikelnummer: 5352Pris: 99 kronorAlkohol: 14%

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Spaghetti aglio olio. Skala och halvera vitlöksklyftorna,…

Läs mer

Pasta med salsiccia och peperoncino

Pasta med salsiccia och peperoncino

En italiensk favorit, pasta med salsiccia och peperoncino.…

Läs mer

Fyra fantastiska recept !

Pappardelle e fegatini

Pappardelle e fegatini

Skölj kycklinglevrarna och skär några av dem i bitar; de…

Läs recept

ravioli di natale

Ravioli di Natale

Häll ut mjölet på ett bakbord och gör en ”krater” i mitten…

Läs recept

Torta di nocciola

Torta di nocciola

Hasselnötskaka. Häll nötterna och 1 ½ dl av sockret i en…

Läs recept

Agnello a scottadito

Agnello a scottadito

Agnello a scottadito. Smörj lammkotletterna på båda sidor…

Läs recept