Italienarna älskar sitt bubbel, och inte minst Prosecco som sedan förra året också finns som rosé. Ett torrt och friskt mousserande vin med fräscha toner av hallon, smultron och persika.

Passar till en charkbricka med goda ostbitar, lufttorkad skinka och tunna skivor salami.

Artikelnummer: 76927
Pris: 101 kronor
Alkohol: 11%

Crostini

Crostini

Har du lite rester kvar från en baguett eller annat vitt…

Read More

Fragole al vino bianco

Fragole al vino bianco

Fragole al vino bianco. Häll vinet, sockret och…

Read More

Casalforte-Prosecco

Casalforte Prosecco Rosé

 

Italienarna älskar sitt bubbel, och inte minst Prosecco som sedan förra året också finns som rosé. Ett torrt och friskt mousserande vin med fräscha toner av hallon, smultron och persika.

 

Passar till en charkbricka med goda ostbitar, lufttorkad skinka och tunna skivor salami.

 

Artikelnummer: 76927
Pris: 101 kronor
Alkohol: 11%

Gå till Systembolaget

Italienarna älskar sitt bubbel, och inte minst Prosecco som sedan förra året också finns som rosé. Ett torrt och friskt mousserande vin med fräscha toner av hallon, smultron och persika.

Passar till en charkbricka med goda ostbitar, lufttorkad skinka och tunna skivor salami.

Artikelnummer: 76927
Pris: 101 kronor
Alkohol: 11%

Gå till Systembolaget

Recept som passar till !

Umbrisk kycklingleverpaté

Umbrisk kycklingleverpaté

Mat av alla slag har alltid varit en självklar del av mitt liv. Det har alltid handlat om råvarorna och strävan efter enkelheten och ...

Read More

Spiedini-di-pollo-alla-Carbonara-alla-griglia

Spiedini di pollo alla Carbonara alla griglia

Italienska kycklingspett med smak av Carbonara, recept av Peter Nordin

Read More

Crostini con funghi e ricotta

Crostini con funghi e ricotta

Rostade brödskivor med ricottakräm, karameliserad lök och svamp. Toppa med parmesan!

Read More

Mozzarella-med-fikon-och-prosciutto

Mozzarella med fikon och prosciutto

Rosta pinjenötterna i en het torr panna och låt svalna. Putsa fikonen och dela varje fikon i fyra delar. Skär eller ”riv” mozzarellan i mindre bitar.

Read More