Vinhuset Bolla grundades redan 1883, och producerar idag vin från fem regioner. Mest kända är de för sina viner från Veneto, som till exempel denna Prosecco. Vinmakaren Christian Zulian förvaltar arvet med inriktning på klassiska viner med moderna inslag.
Tonerna i denna eleganta prosecco går åt nektarin, grapefrukt, bergamott, örtkryddor och earl grey. Med sin friskhet gör den sig extra ypperlig till fiskbaserade rätter och skaldjur men är även en trevlig aperitif.
Artikelnummer: 77753
Pris: 151 kronor
Alkohol: 11%
Villa Cardea Coffee Drink
Vi Gillar,Louise Laurenius,Drinkar
Villa Cardea. Spexa till din aperitivo med en drink som har…
Bolla Prosecco Superiore Vinhuset Bolla grundades redan 1883, och producerar idag vin från fem regioner. Mest kända är de för sina viner från Veneto, som till exempel denna Prosecco. Vinmakaren Christian Zulian förvaltar arvet med inriktning på klassiska viner med moderna inslag. Tonerna i denna eleganta prosecco går åt nektarin, grapefrukt, bergamott, örtkryddor och earl grey. Med sin friskhet gör den sig extra ypperlig till fiskbaserade rätter och skaldjur men är även en trevlig aperitif. Artikelnummer: 77753Pris: 151 kronorAlkohol: 11%
Vinhuset Bolla grundades redan 1883, och producerar idag vin från fem regioner. Mest kända är de för sina viner från Veneto, som till exempel denna Prosecco. Vinmakaren Christian Zulian förvaltar arvet med inriktning på klassiska viner med moderna inslag.
Tonerna i denna eleganta prosecco går åt nektarin, grapefrukt, bergamott, örtkryddor och earl grey. Med sin friskhet gör den sig extra ypperlig till fiskbaserade rätter och skaldjur men är även en trevlig aperitif.
Artikelnummer: 77753
Pris: 151 kronor
Alkohol: 11%
Recept som passar till !
Råbiff från Piemonte
Råbiff. Den här rätten som också kan kallas carne cruda piemontese är italienarnas svar på vår råbiff eller fransmännens steak tartare. En rätt som passar bra som förrätt eller vickning på nyårsafton.
Bruschetta
Förrätter / Antipasti,Vegetariskt
Bruschetta är en enkel maträtt från centrala Italien som vanligen serveras som antipasto eller tilltugg. Den består av grillat bröd med vitlök
Mozzarella med fikon och prosciutto
Rosta pinjenötterna i en het torr panna och låt svalna. Putsa fikonen och dela varje fikon i fyra delar. Skär eller ”riv” mozzarellan i mindre bitar.
Suppli alla romana
Den mest populära gatumaten i Rom är suppli, en friterad risboll eller krokett, fylld ragu och mozzarella. Med en krispig utsida och...