Pasqua Prosecco

Den lite snällare, pärlande versionen av Prosecco för dig som inte är förtjust i för mycket bubblor. En relativt torr Prosecco med skön frukt av päron, honungsmelon, nektariner och limeskal.

Druvan heter Glera och har odlats runt den klassiska Prosecco-byn med det tungvrickande namnet Valdobbiadene. Komplettera med oliver och chips så har du skapat den perfekta aperitivon.

Artikelnummer: 79363
Pris: 101 kronor
Alkohol: 11%

Tagliatelle con finferli

Tagliatelle con finferli

Kantarellpasta med fläsk, vitt vin, persilja och timjan.

Read More

Fusilli med broccoli och salsiccia

Fusilli med broccoli och salsiccia

En antik rätt, med rötter från trakten där vi bor här i…

Read More

Pasqua-ProseccoPasqua Prosecco Frizzante Den lite snällare, pärlande versionen av Prosecco för dig som inte är förtjust i för mycket bubblor. En relativt torr Prosecco med skön frukt av päron, honungsmelon, nektariner och limeskal. Druvan heter Glera och har odlats runt den klassiska Prosecco-byn med det tungvrickande namnet Valdobbiadene. Komplettera med oliver och chips så har du skapat den perfekta aperitivon. Artikelnummer: 79363Pris: 101 kronorAlkohol: 11%

Gå till Systembolaget

Den lite snällare, pärlande versionen av Prosecco för dig som inte är förtjust i för mycket bubblor. En relativt torr Prosecco med skön frukt av päron, honungsmelon, nektariner och limeskal.

Druvan heter Glera och har odlats runt den klassiska Prosecco-byn med det tungvrickande namnet Valdobbiadene. Komplettera med oliver och chips så har du skapat den perfekta aperitivon.

Artikelnummer: 79363
Pris: 101 kronor
Alkohol: 11%

Gå till Systembolaget

Recept som passar till !

Burrata-med-persika

Burrata med grillad persika

Burrata med grillad persika, en perfekt antipasti till helgen!

Read More

Crostini ricotta fichi

Crostini con ricotta e fichi

Snittar med ricotta, fikon, karamelliserad lök och honung.

Read More

Crostini-med-Taleggio-och-paron

Crostini med Taleggio och päron

Underbar vegetarisk antipasi med taleggio, salvia, päron och tryffelhonung. Crostini Rolls Royce av Peter Nordin.

Read More

Suppli alla romana

Suppli alla romana

Den mest populära gatumaten i Rom är suppli, en friterad risboll eller krokett, fylld ragu och mozzarella. Med en krispig utsida och...

Read More

E-post: info@godaitalien.se  |  Birger Jarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm
Telefon: 08 – 411 32 70  |  E-post: info@godaitalien.se  |  BirgerJarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm