Den lite snällare, pärlande versionen av Prosecco för dig som inte är förtjust i för mycket bubblor. En relativt torr Prosecco med skön frukt av päron, honungsmelon, nektariner och limeskal.

Druvan heter Glera och har odlats runt den klassiska Prosecco-byn med det tungvrickande namnet Valdobbiadene. Komplettera med oliver och chips så har du skapat den perfekta aperitivon.

Artikelnummer: 79363
Pris: 101 kronor
Alkohol: 11%

Lasagna bianca con pesto – Vegetarisk lasagne

En något lättare variant av den klassiska lasagnen som…

Read More

Pappardelle al ragú con cinghiale

Pappardelle al ragú con cinghiale

En köttfärssås på vildsvin är en klassiker i Toscana. Ett…

Read More

Pasqua-ProseccoPasqua Prosecco Frizzante Den lite snällare, pärlande versionen av Prosecco för dig som inte är förtjust i för mycket bubblor. En relativt torr Prosecco med skön frukt av päron, honungsmelon, nektariner och limeskal. Druvan heter Glera och har odlats runt den klassiska Prosecco-byn med det tungvrickande namnet Valdobbiadene. Komplettera med oliver och chips så har du skapat den perfekta aperitivon. Artikelnummer: 79363Pris: 101 kronorAlkohol: 11%

Gå till Systembolaget

Den lite snällare, pärlande versionen av Prosecco för dig som inte är förtjust i för mycket bubblor. En relativt torr Prosecco med skön frukt av päron, honungsmelon, nektariner och limeskal.

Druvan heter Glera och har odlats runt den klassiska Prosecco-byn med det tungvrickande namnet Valdobbiadene. Komplettera med oliver och chips så har du skapat den perfekta aperitivon.

Artikelnummer: 79363
Pris: 101 kronor
Alkohol: 11%

Gå till Systembolaget

Recept som passar till !

Burrata med citrus och fänkålssallad

Burrata med citrus och fänkålssallad

En fräsch och enkel sallad som passar perfekt en varm sommarkväll! Du behöver: 2 burrata, 1 fänkål, 1 grapefrukt, 2 apelsiner, mandel ...

Read More

Insalata caprese

Insalata caprese

Ett praktexempel på det italienska kökets enkla raffinemang där ett plus ett blir tre.

Read More

Bruschetta con tapenade italiana

Bruschetta con tapenade italiana

Ett utsökt pålägg med alla de bästa smakerna från Italien i en och samma tugga!

Read More

Mozzarella-med-fikon-och-prosciutto

Mozzarella med fikon och prosciutto

Rosta pinjenötterna i en het torr panna och låt svalna. Putsa fikonen och dela varje fikon i fyra delar. Skär eller ”riv” mozzarellan i mindre bitar.

Read More