Spaghetti al Pomodoro - äkta italienskPasta med vitlök och körsbärstomater
Spaghetti al Pomodoro är en klassiker i det Italienska köket! En enkel, snabblagad och vegetarisk pasta som passar alla tillfällen.
Ingredienser till Spaghetti al Pomodoro (ca 2 pers):
- 200 g spaghetti
- 350g körsbärstomater
- 3-5 vitlöksklyftor
- Olivolja
- Salt
- Parmesan eller pecorino
- Grovhackad färsk basilika
Gör pastan så här:
Läs också:
Följ oss på:
Spaghetti al Pomodoro - äkta italienskPasta med vitlök och körsbärstomater
Spaghetti al Pomodoro är en klassiker i det Italienska köket! En enkel, snabblagad och vegetarisk pasta som passar alla tillfällen.
Ingredienser till Spaghetti al Pomodoro (ca 2 pers):
- 200 g spaghetti
- 350g körsbärstomater
- 3-5 vitlöksklyftor
- Olivolja
- Salt
- Parmesan eller pecorino
- Grovhackad färsk basilika
Gör pastan så här:
Läs också:
Följ oss på:
Fyra fantastiska recept !
Klassisk risotto
Risotto är perfekt och festlig mat att bjuda på! Visserligen tar den en liten stund att laga, men det är enkelt och du kan umgås med dina ...
Villa Cardea Drink med kanel
Behöver du inspiration till en juldrink? Sätt guldkant på julfirande med en apertivo med julig touch. Denna drink är söt, bitter och fräsch
Peter Nordins Ragú
Pasta,Peter Nordin,Reportage,Nötkött
I Italien benämns denna sås kort och gott som ragù. Ordet Bolognese sägs komma från italienare som utvandrade från Neapeltrakten till USA i början av 1900-talet. Där parade man samman ragùn med spaghetti.