Nyanserad, söt, knäckig smak med inslag av fat, torkade aprikoser, sultanrussin, hasselnötter, pomerans, choklad, dadlar och kanel. Serveras vid 10-12°C till mandelskorpor eller till desserter, gärna innehållande nötter.
Artikelnummer: 8119
Pris: 189 kronor
Alkohol: 15,5%
Nyanserad, söt, knäckig smak med inslag av fat, torkade aprikoser, sultanrussin, hasselnötter, pomerans, choklad, dadlar och kanel. Serveras vid 10-12°C till mandelskorpor eller till desserter, gärna innehållande nötter.
Artikelnummer: 8119
Pris: 189 kronor
Alkohol: 15,5%
Recept som passar till !
Pan dei morti
I slutet av oktober firar många Halloween, och det har blivit en alltmer populär högtid bland yngre italienare. Läs mer på godaitalien.se.
Klassisk chokladtryffel
En oemotståndlig chokladtryffel med en italiensk touch.
Crostata con ricotta e limoncello
En mycket god paj eller tårta med en frisk fyllning av den italienska färskosten ricotta och citronikören limoncello. Citronens fräschör ...
Glassfylld panettone
Lena Martoglio Bomler,Desserter
Ingen riktig jul utan panettone. Så är det faktiskt om du frågar en italienare. Framförallt i de norra delarna av landet. I detta recept fylls kakan med glass och toppas med mörk choklad…