Pappardelle con PorciniPasta med karljohanssvamp från Trentino-Regionen Alto Adige. (Norra Italien)

Ingredienser:
  • 400 gr pappardelle
  • 300 gr porcini (karljohanssvamp)
  • 2 vitlöksklyftor, skivade el hackade
  • 100 gr riven parmigiano (parmesanost)
  • Olivolja
  • Hackad persilja
  • Salt och peppar
 Gör så här:Koka pasta al dente.Skiva svampen och stek i olivolja tillsammans med vitlöken till svampen får en fin färg.Blanda pastan med svampen och den hackade persiljan. Toppa med parmesan och servera rykande varmt. Buon appetito! Läs också:Recept på pasta!Umbrichelli med BIanchetto! Följ oss på:FacebookInstagramPinterest

Sätt betyg på receptet

Betyg 5 / 5. Antal recensioner 1

Inget betyg än så länge

Fyra fantastiska recept !

Pizza bianco med grönkål

Pizza bianco med grönkål

En vit pizza med gorgonzola, grönkål och pinjenötter. Ett…

Läs recept

Antico risotto sabauda recept

Antico Risotto Sabaudo

Smält smöret i en kastrull, tillsätt löken och stek i ca 5…

Läs recept

Tortellini al brodo

Tortellini al brodo

Tortellini i buljong är ett populärt och traditionellt…

Läs recept

Saltimbocca alla Romana

Saltimbocca alla romana

Saltimbocca alla romana. Kalv på romerskt vis. Värm oljan i…

Läs recept