Pappardelle con PorciniPasta med karljohanssvamp från Trentino-Regionen Alto Adige. (Norra Italien)

Ingredienser:
  • 400 gr pappardelle
  • 300 gr porcini (karljohanssvamp)
  • 2 vitlöksklyftor, skivade el hackade
  • 100 gr riven parmigiano (parmesanost)
  • Olivolja
  • Hackad persilja
  • Salt och peppar
 Gör så här:Koka pasta al dente.Skiva svampen och stek i olivolja tillsammans med vitlöken till svampen får en fin färg.Blanda pastan med svampen och den hackade persiljan. Toppa med parmesan och servera rykande varmt. Buon appetito! Läs också:Recept på pasta!Umbrichelli med BIanchetto! Följ oss på:FacebookInstagramPinterest

Sätt betyg på receptet

Betyg 5 / 5. Antal recensioner 2

Inget betyg än så länge

Pappardelle con PorciniPasta med karljohanssvamp från Trentino-Regionen Alto Adige. (Norra Italien)

Ingredienser:
  • 400 gr pappardelle
  • 300 gr porcini (karljohanssvamp)
  • 2 vitlöksklyftor, skivade el hackade
  • 100 gr riven parmigiano (parmesanost)
  • Olivolja
  • Hackad persilja
  • Salt och peppar

Gör så här:Koka pasta al dente.Skiva svampen och stek i olivolja tillsammans med vitlöken till svampen får en fin färg.Blanda pastan med svampen och den hackade persiljan. Toppa med parmesan och servera rykande varmt. Buon appetito! Läs också:Recept på pasta!Umbrichelli med BIanchetto! Följ oss på:FacebookInstagramPinterest

Sätt betyg på receptet

Betyg 5 / 5. Antal recensioner 2

Inget betyg än så länge

Fyra fantastiska recept !

Coppa di mascarpone alle Pesche

Coppa di mascarpone alle Pesche

Coppa di mascarpone. Använd en hålslev och sänk ner en…

Läs recept

Spaghetti al Rancetto

Spaghetti al Rancetto

En traditionell pastarätt från Umbrien som är både…

Läs recept

Torta-Alle-Fragole-Di-Nonna

Torta Alle Fragole Di Nonna

Ingenting markerar väl starten på sommaren så mycket som…

Läs recept

Olivsnacks-med-parmesan

Olivsnacks med parmesan

Ett härligt tilltugg med fin sälta från både oliver och…

Läs recept