Pappardelle con PorciniPasta med karljohanssvamp från Trentino-Regionen Alto Adige. (Norra Italien)

Ingredienser:

  • 400 g pappardelle
  • 300 g porcini (karljohanssvamp)
  • 2 vitlöksklyftor, skivade el hackade
  • 100 g riven parmigiano (parmesanost)
  • Olivolja
  • Hackad persilja
  • Salt och peppar

 

Gör så här:

Koka pasta al dente.
Skiva svampen och stek i olivolja tillsammans med vitlöken till svampen får en fin färg.
Blanda pastan med svampen och den hackade persiljan. Toppa med parmesan och servera rykande varmt.

 

Buon appetito!

 

Läs också:

Recept på pasta!
Umbrichelli med BIanchetto!

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Pappardelle con PorciniPasta med karljohanssvamp från Trentino-Regionen Alto Adige. (Norra Italien)

Ingredienser:

  • 400 g pappardelle
  • 300 g porcini (karljohanssvamp)
  • 2 vitlöksklyftor, skivade el hackade
  • 100 g riven parmigiano (parmesanost)
  • Olivolja
  • Hackad persilja
  • Salt och peppar

Gör så här:

Koka pasta al dente.
Skiva svampen och stek i olivolja tillsammans med vitlöken till svampen får en fin färg.
Blanda pastan med svampen och den hackade persiljan. Toppa med parmesan och servera rykande varmt.

 

Buon appetito!

 

Läs också:

Recept på pasta!
Umbrichelli med BIanchetto!

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Fyra fantastiska recept !

Piccata Nordini

Piccata Nordini

Dessa köttbullar alla ’piccata’ får konsistensen som en paté. Börja med att samla alla ingredienser till receptet på köksbänken. Hacka ...

Läs mer

Crostini con funghi e ricotta

Crostini con funghi e ricotta

Rostade brödskivor med ricottakräm, karameliserad lök och svamp. Toppa med parmesan!

Läs mer

Insalata Pantesca

Insalata Pantesca

Det här är ett traditionellt recept från den lite hemliga ön Pantelleria, söder om Sicilien. Det är en underbar plats, full av vacker natur...

Läs mer

Pinsa Romana med päron, gorgonzola och valnötter

Vit pizza i långpanna med päron, gorgonzola och valnötter - Enkel och utsökt Pinsa från Lazio.

Läs mer