Pappardelle con PorciniPasta med karljohanssvamp från Trentino-Regionen Alto Adige. (Norra Italien)
Ingredienser:
400 g pappardelle 300 g porcini (karljohanssvamp) 2 vitlöksklyftor, skivade el hackade 100 g riven parmigiano (parmesanost) Olivolja Hackad persilja Salt och peppar Gör så här:Koka pasta al dente.Skiva svampen och stek i olivolja tillsammans med vitlöken till svampen får en fin färg.Blanda pastan med svampen och den hackade persiljan. Toppa med parmesan och servera rykande varmt. Buon appetito! Läs också:Recept på pasta!Umbrichelli med BIanchetto! Följ oss på:FacebookInstagramPinterest Sätt betyg på receptet
-
-
-
-
-
Betyg 4.3 / 5. Antal recensioner 3
Inget betyg än så länge
Sätt betyg på receptet
Betyg 4.3 / 5. Antal recensioner 3
Inget betyg än så länge
Pappardelle con PorciniPasta med karljohanssvamp från Trentino-Regionen Alto Adige. (Norra Italien)
Ingredienser:
400 g pappardelle 300 g porcini (karljohanssvamp) 2 vitlöksklyftor, skivade el hackade 100 g riven parmigiano (parmesanost) Olivolja Hackad persilja Salt och peppar
Gör så här:Koka pasta al dente.Skiva svampen och stek i olivolja tillsammans med vitlöken till svampen får en fin färg.Blanda pastan med svampen och den hackade persiljan. Toppa med parmesan och servera rykande varmt. Buon appetito! Läs också:Recept på pasta!Umbrichelli med BIanchetto! Följ oss på:FacebookInstagramPinterest Sätt betyg på receptet
-
-
-
-
-
Betyg 4.3 / 5. Antal recensioner 3
Inget betyg än så länge
Sätt betyg på receptet
Betyg 4.3 / 5. Antal recensioner 3
Inget betyg än så länge
Fyra fantastiska recept !
Lyxig kladdkaka på italienska
Här får ni ett underbart recept på en njutningsfull…
Potatisgnocchi med bräserat kött
Gnocchi con brasato är ett smakrikt recept på en gryta med…