Pappardelle con PorciniPasta med karljohanssvamp från Trentino-Regionen Alto Adige. (Norra Italien)
Ingredienser:
400 gr pappardelle 300 gr porcini (karljohanssvamp) 2 vitlöksklyftor, skivade el hackade 100 gr riven parmigiano (parmesanost) Olivolja Hackad persilja Salt och peppar Gör så här:Koka pasta al dente.Skiva svampen och stek i olivolja tillsammans med vitlöken till svampen får en fin färg.Blanda pastan med svampen och den hackade persiljan. Toppa med parmesan och servera rykande varmt. Buon appetito! Läs också:Recept på pasta!Umbrichelli med BIanchetto! Följ oss på:FacebookInstagramPinterest Sätt betyg på receptet
-
-
-
-
-
Betyg 5 / 5. Antal recensioner 1
Inget betyg än så länge
Sätt betyg på receptet
Betyg 5 / 5. Antal recensioner 1
Inget betyg än så länge
Fyra fantastiska recept !
Varm bruschetta med burrata
Bruschetta är en enkel maträtt från centrala Italien som…
Insalata di Cavolo Cappuccio e Speck
Den här snabblagade rätten med några få enkla ingredienser…