Pappardelle con PorciniPasta med karljohanssvamp från Trentino-Regionen Alto Adige. (Norra Italien)

Ingredienser:
  • 400 gr pappardelle
  • 300 gr porcini (karljohanssvamp)
  • 2 vitlöksklyftor, skivade el hackade
  • 100 gr riven parmigiano (parmesanost)
  • Olivolja
  • Hackad persilja
  • Salt och peppar
 Gör så här:Koka pasta al dente.Skiva svampen och stek i olivolja tillsammans med vitlöken till svampen får en fin färg.Blanda pastan med svampen och den hackade persiljan. Toppa med parmesan och servera rykande varmt. Buon appetito! Läs också:Recept på pasta!Umbrichelli med BIanchetto! Följ oss på:FacebookInstagramPinterest

Sätt betyg på receptet

Betyg 5 / 5. Antal recensioner 1

Inget betyg än så länge

Fyra fantastiska recept !

Varm Bruschetta med burrata

Varm bruschetta med burrata

Bruschetta är en enkel maträtt från centrala Italien som…

Läs recept

frozen-negroni

Frozen Negroni

Frozen Negroni är en slushig variant av den populära…

Läs recept

Pasta e fagioli

Pasta e fagioli

Pasta e fagioli - soppa med pasta och bönor. Lägg de…

Läs recept

Insalata-di-Cavolo-Cappuccio

Insalata di Cavolo Cappuccio e Speck

Den här snabblagade rätten med några få enkla ingredienser…

Läs recept