Pappardelle con PorciniPasta med karljohanssvamp från Trentino-Regionen Alto Adige. (Norra Italien)

Ingredienser:
  • 400 g pappardelle
  • 300 g porcini (karljohanssvamp)
  • 2 vitlöksklyftor, skivade el hackade
  • 100 g riven parmigiano (parmesanost)
  • Olivolja
  • Hackad persilja
  • Salt och peppar
 Gör så här:Koka pasta al dente.Skiva svampen och stek i olivolja tillsammans med vitlöken till svampen får en fin färg.Blanda pastan med svampen och den hackade persiljan. Toppa med parmesan och servera rykande varmt. Buon appetito! Läs också:Recept på pasta!Umbrichelli med BIanchetto! Följ oss på:FacebookInstagramPinterest

Sätt betyg på receptet

Betyg 4.3 / 5. Antal recensioner 3

Inget betyg än så länge

Pappardelle con PorciniPasta med karljohanssvamp från Trentino-Regionen Alto Adige. (Norra Italien)

Ingredienser:
  • 400 g pappardelle
  • 300 g porcini (karljohanssvamp)
  • 2 vitlöksklyftor, skivade el hackade
  • 100 g riven parmigiano (parmesanost)
  • Olivolja
  • Hackad persilja
  • Salt och peppar

Gör så här:Koka pasta al dente.Skiva svampen och stek i olivolja tillsammans med vitlöken till svampen får en fin färg.Blanda pastan med svampen och den hackade persiljan. Toppa med parmesan och servera rykande varmt. Buon appetito! Läs också:Recept på pasta!Umbrichelli med BIanchetto! Följ oss på:FacebookInstagramPinterest

Sätt betyg på receptet

Betyg 4.3 / 5. Antal recensioner 3

Inget betyg än så länge

Fyra fantastiska recept !

Lyxig kladdkaka på italienska

Här får ni ett underbart recept på en njutningsfull…

Läs recept

Bruttiboni

Brutti ma Buoni - “fula men goda” – ja, de heter faktiskt…

Läs recept

Baci di Dama

Baci di dama är små eleganta bakverk som är typiska för…

Läs recept

Potatisgnocchi med bräserat kött

Gnocchi con brasato är ett smakrikt recept på en gryta med…

Läs recept