Pappardelle con Porcini

Pappardelle con PorciniPasta med karljohanssvamp från Trentino-Regionen Alto Adige. (Norra Italien)

Ingredienser:

  • 400 g pappardelle
  • 300 g porcini (karljohanssvamp)
  • 2 vitlöksklyftor, skivade el hackade
  • 100 g riven parmigiano (parmesanost)
  • Olivolja
  • Hackad persilja
  • Salt och peppar

 

Gör så här:

Koka pasta al dente.
Skiva svampen och stek i olivolja tillsammans med vitlöken till svampen får en fin färg.
Blanda pastan med svampen och den hackade persiljan. Toppa med parmesan och servera rykande varmt.

 

Buon appetito!

 

Läs också:

Recept på pasta!
Umbrichelli med BIanchetto!

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Pappardelle con PorciniPasta med karljohanssvamp från Trentino-Regionen Alto Adige. (Norra Italien)

Ingredienser:

  • 400 g pappardelle
  • 300 g porcini (karljohanssvamp)
  • 2 vitlöksklyftor, skivade el hackade
  • 100 g riven parmigiano (parmesanost)
  • Olivolja
  • Hackad persilja
  • Salt och peppar

Gör så här:

Koka pasta al dente.
Skiva svampen och stek i olivolja tillsammans med vitlöken till svampen får en fin färg.
Blanda pastan med svampen och den hackade persiljan. Toppa med parmesan och servera rykande varmt.

 

Buon appetito!

 

Läs också:

Recept på pasta!
Umbrichelli med BIanchetto!

Följ oss på:

 

Följ oss på:

 

Fyra fantastiska recept !

Torta Alle Fragole Di Nonna

Ingenting markerar väl starten på sommaren så mycket som jordgubbar och den här italienska tårtan som görs ”på mormors vis”. En härligt ...

Läs mer

Insalata di melone e prosciutto

Insalata di melone e prosciutto

Insalata di melone e prosciutto. En underbar sommarrätt med söta och salta smaker i kombination! Läs mer på www.godaitalien.se

Läs mer

Pasta-al-forno-alla-tranese

Pasta al forno alla tranese

Krämig och smakrik ugnsbakad pasta i tomatsås och täckt av ost ...

Läs mer

Filetto di manzo e gorgonzola

Filleto di Manzo gorgonzola e Noci

Mosa osten och blanda med smöret, smaka av med balsamvinäger, salt och peppar. Ställ aromsmöret i kylen. Krossa eller hacka hasselnötterna något och rosta i en torr stekpanna. Ställ åt sidan.

Läs mer

E-post: info@godaitalien.se  |  Birger Jarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm
Telefon: 08 – 411 32 70  |  E-post: info@godaitalien.se  |  BirgerJarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm