Palmento Costanzo Etna Rosso

Vinerna från vulkanen Etna på Sicilien är något av det trendigaste i vinvärlden just nu. Druvan heter Nerello Mascalese och växer på hög höjd i den vulkaniska jorden på den nordöstra sidan av vulkanen.

Ett stramt och nyanserat vin med smak av körsbär, hallon och nypon med kryddiga inslag av tobak och torkade örter. Gott till lamm!

Artikelnummer: 2116
Pris: 181 kronor
Alkohol: 13%
Etna Rosso Organic

Agnello-a-scottadito

Agnello a scottadito

Smörj lammkotletterna på båda sidor med oljan. Värm upp…

Read More

Agnello-arrosto

Agnello arrosto

Sätt ugnen på 225 grader. Bred ut det benfria köttstycket…

Read More

Palmento-Costanzo-Etna-RossoPalmento Costanzo Etna Rosso Vinerna från vulkanen Etna på Sicilien är något av det trendigaste i vinvärlden just nu. Druvan heter Nerello Mascalese och växer på hög höjd i den vulkaniska jorden på den nordöstra sidan av vulkanen. Ett stramt och nyanserat vin med smak av körsbär, hallon och nypon med kryddiga inslag av tobak och torkade örter. Gott till lamm! Artikelnummer: 2116Pris: 181 kronorAlkohol: 13%Etna Rosso Organic

Gå till Systembolaget

Vinerna från vulkanen Etna på Sicilien är något av det trendigaste i vinvärlden just nu. Druvan heter Nerello Mascalese och växer på hög höjd i den vulkaniska jorden på den nordöstra sidan av vulkanen.

Ett stramt och nyanserat vin med smak av körsbär, hallon och nypon med kryddiga inslag av tobak och torkade örter. Gott till lamm!

Artikelnummer: 2116
Pris: 181 kronor
Alkohol: 13%
Etna Rosso Organic

Gå till Systembolaget

Rätter att avnjuta med vinet:

Risotto con zucchine pancetta e taleggio

Risotto con zucchine pancetta e taleggio

Den här risotton är så delikat att alla dina gäster kommer att be om påfyllning! Den är lätt att laga och är perfekt för lite större ...

Läs mer

Vitello-Tonnato

Vitello Tonnato

Vitello Tonnato. Kombinationen av kött och tonfisk har anor tillbaka till renässansen, men det traditionella receptet för Vitello tonnato

Läs mer

Ragú på högrev

Mustigt långkok på högrev med italienska smaker.

Läs mer

Rätter att avnjuta med vinet:

Penne-alla-boscaiola
Penne alla boscaiola

En härlig pastarätt där skogens och…

Spaghetti al Rancetto
Spaghetti al Rancetto

En traditionell pastarätt från Umbrien…

Agnello Cacio e ova
Agnello Cacio e ova

”Agnello Cacio e ova” är en maträtt…

Suppli alla romana
Suppli alla romana

Den mest populära gatumaten i Rom är…

E-post: info@godaitalien.se  |  Birger Jarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm
Telefon: 08 – 411 32 70  |  E-post: info@godaitalien.se  |  BirgerJarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm