Det är skillnad på Prosecco och Prosecco. När det odlas på de branta sluttningarna, s.k. Rive, runt byarna Conegliano och Valdobbiadene får vinet en elegantare framtoning och den högsta kvalitetsnivån Superiore DOCG. Att skörda dessa druvor tar 5 till 10 gånger mer tid än på slättlandet då allt görs för hand.

Ett perfekt sällskapsvin med en härlig mix av päron, gröna äpplen, kex, örter och limeskal men det kan också serveras med fisk och skaldjur.

Artikelnummer: 7932
Pris: 151 kronor
Alkohol: 11,5%

Spaghetti alle vongole

Spaghetti alle vongole

Börja med att förbereda musslorna. Sortera bort alla med trasiga eller tomma skal. Slå musslorna mot diskbänken eller en skärbräda.

Read More

Spaghetti-allo-scoglio

Spaghetti allo scoglio

Skaldjurspastan Spaghetti allo scoglio är en av det det italienska kökets verkliga klassiker. Blåmusslor, vongole, scampi, bläckfisk, tomat...

Read More

la-farraLa Farra Prosecco DOCG Det är skillnad på Prosecco och Prosecco. När det odlas på de branta sluttningarna, s.k. Rive, runt byarna Conegliano och Valdobbiadene får vinet en elegantare framtoning och den högsta kvalitetsnivån Superiore DOCG. Att skörda dessa druvor tar 5 till 10 gånger mer tid än på slättlandet då allt görs för hand. Ett perfekt sällskapsvin med en härlig mix av päron, gröna äpplen, kex, örter och limeskal men det kan också serveras med fisk och skaldjur. Artikelnummer: 7932Pris: 151 kronorAlkohol: 11,5%

Gå till systembolaget

Det är skillnad på Prosecco och Prosecco. När det odlas på de branta sluttningarna, s.k. Rive, runt byarna Conegliano och Valdobbiadene får vinet en elegantare framtoning och den högsta kvalitetsnivån Superiore DOCG. Att skörda dessa druvor tar 5 till 10 gånger mer tid än på slättlandet då allt görs för hand.

Ett perfekt sällskapsvin med en härlig mix av päron, gröna äpplen, kex, örter och limeskal men det kan också serveras med fisk och skaldjur.

Artikelnummer: 7932
Pris: 151 kronor
Alkohol: 11,5%

Gå till systembolaget

Recept till vitt vin!

Mozzarella-med-fikon-och-prosciutto

Mozzarella med fikon och prosciutto

Rosta pinjenötterna i en het torr panna och låt svalna. Putsa fikonen och dela varje fikon i fyra delar. Skär eller ”riv” mozzarellan i mindre bitar.

Läs mer

Risotto con zucchine pancetta e taleggio

Risotto con zucchine pancetta e taleggio

Den här risotton är så delikat att alla dina gäster kommer att be om påfyllning! Den är lätt att laga och är perfekt för lite större ...

Läs mer

Bruschette Ai Funghi Finferli

Bruschette Ai Funghi Finferli

Rostat surdegsbröd toppat med smakrika kantareller.

Läs mer

Recept till vitt vin!

Insalata di ceci estive
Insalata di ceci estive

Insalata di ceci estive. En lätt och…

Insalata golosa con noci e mele
Insalata golosa con noci e mele

Insalata golosa con noci e mele. Nötter…

Pasta con la mollica
Pasta con la mollica

Pasta med ansjovis, brödsmulor, vitlök…

Insalata-di-tonno-e-carciofini
Insalata di tonno e carciofini

En god lite matigare sommarsallad med…