La Farra

Det är skillnad på Prosecco och Prosecco. När det odlas på de branta sluttningarna, s.k. Rive, runt byarna Conegliano och Valdobbiadene får vinet en elegantare framtoning och den högsta kvalitetsnivån Superiore DOCG. Att skörda dessa druvor tar 5 till 10 gånger mer tid än på slättlandet då allt görs för hand.

Ett perfekt sällskapsvin med en härlig mix av päron, gröna äpplen, kex, örter och limeskal men det kan också serveras med fisk och skaldjur.

Artikelnummer: 7932
Pris: 151 kronor
Alkohol: 11,5%

Spaghetti alle vongole

Spaghetti alle vongole

Börja med att förbereda musslorna. Sortera bort alla med trasiga eller tomma skal. Slå musslorna mot diskbänken eller en skärbräda.

Read More

Spaghetti-allo-scoglio

Spaghetti allo scoglio

Skaldjurspastan Spaghetti allo scoglio är en av det det italienska kökets verkliga klassiker. Blåmusslor, vongole, scampi, bläckfisk, tomat...

Read More

la-farraLa Farra Prosecco DOCG Det är skillnad på Prosecco och Prosecco. När det odlas på de branta sluttningarna, s.k. Rive, runt byarna Conegliano och Valdobbiadene får vinet en elegantare framtoning och den högsta kvalitetsnivån Superiore DOCG. Att skörda dessa druvor tar 5 till 10 gånger mer tid än på slättlandet då allt görs för hand. Ett perfekt sällskapsvin med en härlig mix av päron, gröna äpplen, kex, örter och limeskal men det kan också serveras med fisk och skaldjur. Artikelnummer: 7932Pris: 151 kronorAlkohol: 11,5%

Gå till systembolaget

Det är skillnad på Prosecco och Prosecco. När det odlas på de branta sluttningarna, s.k. Rive, runt byarna Conegliano och Valdobbiadene får vinet en elegantare framtoning och den högsta kvalitetsnivån Superiore DOCG. Att skörda dessa druvor tar 5 till 10 gånger mer tid än på slättlandet då allt görs för hand.

Ett perfekt sällskapsvin med en härlig mix av päron, gröna äpplen, kex, örter och limeskal men det kan också serveras med fisk och skaldjur.

Artikelnummer: 7932
Pris: 151 kronor
Alkohol: 11,5%

Gå till systembolaget

Recept till vitt vin!

Stracciatella-alla-Romana

Stracciatella alla Romana

Buljongsoppa med ägg och parmesan. En enkel, näringsrik och välsmakande soppa, som oftast serveras som förrätt...

Läs mer

Suppli alla romana

Suppli alla romana

Den mest populära gatumaten i Rom är suppli, en friterad risboll eller krokett, fylld ragu och mozzarella. Med en krispig utsida och...

Läs mer

Ossobuco alla Milanese

Ossobuco alla Milanese

Ett smakrikt italienskt långkok från Milano. Rätten servars traditionellt med Risotto alla Milanese och Gremolata.

Läs mer

Recept till vitt vin!

Varm Bruschetta med burrata
Varm bruschetta med burrata och tomat

Bruschetta är en enkel maträtt från…

Suppli alla romana
Suppli alla romana

Den mest populära gatumaten i Rom är…

Risotto con zucchine pancetta e taleggio
Risotto con zucchine pancetta e taleggio

Den här risotton är så delikat att alla…

Involtini Nordini – di vitello
Involtini Nordini – di vitello

På något vis hänger allt samman här i…

E-post: info@godaitalien.se  |  Birger Jarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm
Telefon: 08 – 411 32 70  |  E-post: info@godaitalien.se  |  BirgerJarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm