GRATTIS JONAS!
Vi skickar våra varmaste gratulationer till vår skribent Jonas Henningsson som vunnit det svenska Publishingpriset för tredje året i rad! Tillsammans med sin kollega Jonas Larsson ger han ut det digitala kvartalsmagasinet ”American Trails”, och de vinner priset med motiveringen: ”För ett rikt och lockande magasin med formstarka val, god typografi och foto som doftar och smakar”.
En glad Jonas kommenterar vinsten: ”Juryns motivering gör oss givetvis väldigt glada och stolta…Vi fokuserar på människorna, de får berätta om platserna de bor på, om sin historia och inspirera oss…Vi vandrar genom mäktig och storslagen natur, pratar med bönder, vinmakare, bryggare, konstnärer och helt vanliga amerikaner”.
Jonas ord skulle kunna vara en programförklaring även för Goda Italien och det är därför med stor nyfikenhet och tillförsikt vi ser fram emot att Jonas kommer att fortsätta att dela med sig av sitt Goda Italien!
GRATTIS JONAS!
Vi skickar våra varmaste gratulationer till vår skribent Jonas Henningsson som vunnit det svenska Publishingpriset för tredje året i rad! Tillsammans med sin kollega Jonas Larsson ger han ut det digitala kvartalsmagasinet ”American Trails”, och de vinner priset med motiveringen: ”För ett rikt och lockande magasin med formstarka val, god typografi och foto som doftar och smakar”.
En glad Jonas kommenterar vinsten: ”Juryns motivering gör oss givetvis väldigt glada och stolta…Vi fokuserar på människorna, de får berätta om platserna de bor på, om sin historia och inspirera oss…Vi vandrar genom mäktig och storslagen natur, pratar med bönder, vinmakare, bryggare, konstnärer och helt vanliga amerikaner”.
Jonas ord skulle kunna vara en programförklaring även för Goda Italien och det är därför med stor nyfikenhet och tillförsikt vi ser fram emot att Jonas kommer att fortsätta att dela med sig av sitt Goda Italien!
Fyra fantastiska recept !
Musslor som i Venedig – Recept av Peter Nordin
Här ett recept från vår kommande kokbok och min Venedigtolkning av stadens läckra musslor. Vi är förlovade med världens bästa blåmusslor ...
Insalata di fave e pecorino
Insalata. I Rom är det en tradition att äta nyskördade bondbönor, fave, tillsammans med bitar av Pecorino som en del av 1 maj-firandet! Här har vi utvecklat receptet till en god sallad som smakar fint i vårsolen tillsammans med ett glas lokalt friskt vitt vin som t.ex. en Frascati.
Salame Di Cioccolato
Chokladsalami är en enkel och smarrig efterrätt gjord på choklad och kex vars form liknar en salami! Det är en klassiker i den italienska ...
La colomba pasquale
Denna Italienska påskkakan är ett måste som avslutning på en italiensk påskmåltid. Här i ett lättlagat recept som du kan göra hemma ...