GRATTIS JONAS!

Vi skickar våra varmaste gratulationer till vår skribent Jonas Henningsson som vunnit det svenska Publishingpriset för tredje året i rad! Tillsammans med sin kollega Jonas Larsson ger han ut det digitala kvartalsmagasinet ”American Trails”, och de vinner priset med motiveringen: ”För ett rikt och lockande magasin med formstarka val, god typografi och foto som doftar och smakar”.

En glad Jonas kommenterar vinsten: ”Juryns motivering gör oss givetvis väldigt glada och stolta…Vi fokuserar på människorna, de får berätta om platserna de bor på, om sin historia och inspirera oss…Vi vandrar genom mäktig och storslagen natur, pratar med bönder, vinmakare, bryggare, konstnärer och helt vanliga amerikaner”.

Jonas ord skulle kunna vara en programförklaring även för Goda Italien och det är därför med stor nyfikenhet och tillförsikt vi ser fram emot att Jonas kommer att fortsätta att dela med sig av sitt Goda Italien!

Följ oss på:

 

GRATTIS JONAS!

Vi skickar våra varmaste gratulationer till vår skribent Jonas Henningsson som vunnit det svenska Publishingpriset för tredje året i rad! Tillsammans med sin kollega Jonas Larsson ger han ut det digitala kvartalsmagasinet ”American Trails”, och de vinner priset med motiveringen: ”För ett rikt och lockande magasin med formstarka val, god typografi och foto som doftar och smakar”.

En glad Jonas kommenterar vinsten: ”Juryns motivering gör oss givetvis väldigt glada och stolta…Vi fokuserar på människorna, de får berätta om platserna de bor på, om sin historia och inspirera oss…Vi vandrar genom mäktig och storslagen natur, pratar med bönder, vinmakare, bryggare, konstnärer och helt vanliga amerikaner”.

Jonas ord skulle kunna vara en programförklaring även för Goda Italien och det är därför med stor nyfikenhet och tillförsikt vi ser fram emot att Jonas kommer att fortsätta att dela med sig av sitt Goda Italien!

Följ oss på:

 

Fyra fantastiska recept !

Spaghetti Arrabbiata al forno – Peter Nordin

Spaghetti Arrabbiata al forno – Peter Nordin

Här ett annorlunda sätt att öka smak och konsistens till denna klassiska spaghetti. På slutet fördelas spaghettin i fyra förseglade ...

Läs mer

Limoncello Tonic

Limoncello Tonic

Limoncello Tonic. En frisk variant på G & T som blir alltmer populär både i Italien och i Sverige. Allt du behöver är ...

Läs mer

roro

Röror till grillat

I Italien äter de som bekant inte så mycket sill – Men de använder mer än gärna sardeller i sin matlagning. Här är två...

Läs mer

Spaghetti al cacio e pepe

Spaghetti al cacio e pepe

Spaghetti al cacio e pepe - koka pastan al dente i rikligt med saltat vatten. Låt den rinna av men spara några matskedar av kokvattnet.

Läs mer