GRATTIS JONAS!
Vi skickar våra varmaste gratulationer till vår skribent Jonas Henningsson som vunnit det svenska Publishingpriset för tredje året i rad! Tillsammans med sin kollega Jonas Larsson ger han ut det digitala kvartalsmagasinet ”American Trails”, och de vinner priset med motiveringen: ”För ett rikt och lockande magasin med formstarka val, god typografi och foto som doftar och smakar”.
En glad Jonas kommenterar vinsten: ”Juryns motivering gör oss givetvis väldigt glada och stolta…Vi fokuserar på människorna, de får berätta om platserna de bor på, om sin historia och inspirera oss…Vi vandrar genom mäktig och storslagen natur, pratar med bönder, vinmakare, bryggare, konstnärer och helt vanliga amerikaner”.
Jonas ord skulle kunna vara en programförklaring även för Goda Italien och det är därför med stor nyfikenhet och tillförsikt vi ser fram emot att Jonas kommer att fortsätta att dela med sig av sitt Goda Italien!
GRATTIS JONAS!
Vi skickar våra varmaste gratulationer till vår skribent Jonas Henningsson som vunnit det svenska Publishingpriset för tredje året i rad! Tillsammans med sin kollega Jonas Larsson ger han ut det digitala kvartalsmagasinet ”American Trails”, och de vinner priset med motiveringen: ”För ett rikt och lockande magasin med formstarka val, god typografi och foto som doftar och smakar”.
En glad Jonas kommenterar vinsten: ”Juryns motivering gör oss givetvis väldigt glada och stolta…Vi fokuserar på människorna, de får berätta om platserna de bor på, om sin historia och inspirera oss…Vi vandrar genom mäktig och storslagen natur, pratar med bönder, vinmakare, bryggare, konstnärer och helt vanliga amerikaner”.
Jonas ord skulle kunna vara en programförklaring även för Goda Italien och det är därför med stor nyfikenhet och tillförsikt vi ser fram emot att Jonas kommer att fortsätta att dela med sig av sitt Goda Italien!
Fyra fantastiska recept !
Stracciatella alla Romana
Buljongsoppa med ägg och parmesan. En enkel, näringsrik och välsmakande soppa, som oftast serveras som förrätt...
Cipolle ripieni – lökar fyllda med kött
Lökar fyllda med kött. Sätt ugnen på 200 grader. Koka lökarna i ca 35 minuter tills de är mjuka. Skär dem mitt itu horisontellt när de har svalnat lite och gröp ur dem så att det återstår ett ungefär 3 lager tjockt skal. Täck eventuella hål i botten med en bit lök.