Chianti il Drago

Här är ett typexempel på hur en klassisk Chianti smakar, fast i modern tappning, där en procentdel gröna druvsorter ingår för att vinerna ska bli fräschare och fruktigare. Metoden att blanda in en del gröna druvsorter med blå druvor gjordes redan under antiken.

Ett friskt och lite kryddigt rött vin med toner av körsbär, hallon, blodapelsin och färska örter som är som gjort för pizza, pasta och ljust kött.

Artikelnummer: 2074
Pris: 101 kronor
Alkohol: 12%

Spaghetti-al-Pomodoro

Spaghetti al Pomodoro – äkta italiensk

Spaghetti al Pomodoro är en klassiker i det Italienska…

Read More

Pizza bianca med grönkål

Pizza bianca med grönkål

En vit pizza med gorgonzola, grönkål och pinjenötter. Ett…

Read More

Chianti-il-DragoChianti Il Drago e la Fornace Här är ett typexempel på hur en klassisk Chianti smakar, fast i modern tappning, där en procentdel gröna druvsorter ingår för att vinerna ska bli fräschare och fruktigare. Metoden att blanda in en del gröna druvsorter med blå druvor gjordes redan under antiken. Ett friskt och lite kryddigt rött vin med toner av körsbär, hallon, blodapelsin och färska örter som är som gjort för pizza, pasta och ljust kött. Artikelnummer: 2074Pris: 101 kronorAlkohol: 12%

Gå till Systembolaget

Här är ett typexempel på hur en klassisk Chianti smakar, fast i modern tappning, där en procentdel gröna druvsorter ingår för att vinerna ska bli fräschare och fruktigare. Metoden att blanda in en del gröna druvsorter med blå druvor gjordes redan under antiken.

Ett friskt och lite kryddigt rött vin med toner av körsbär, hallon, blodapelsin och färska örter som är som gjort för pizza, pasta och ljust kött.

Artikelnummer: 2074
Pris: 101 kronor
Alkohol: 12%

Gå till Systembolaget

Rätter att avnjuta med vinet:

Involtini Nordini – di vitello

Involtini Nordini – di vitello

På något vis hänger allt samman här i Italien, men det tar litet tid att liksom komma underfund hur allt är sammanlänkat. Som dessa rullader, som börjar med min mormor

Läs mer

Fusilli med broccoli och salsiccia

Fusilli med broccoli och salsiccia

En antik rätt, med rötter från trakten där vi bor här i Umbrien. I huvudrollen har vi broccoli. Birollerna är salsiccia, vitt vin, vitlök ...

Läs mer

Porchetta al forno

Porchetta al forno

Krispig på utsidan och saftig på insidan med en ljuvlig arom av härliga örtkryddor.

Läs mer

Rätter att avnjuta med vinet:

Fläskkotletter med apelsin och marsala
Fläskkotletter med apelsin och marsala

Costolette di Maiale all’arancia -…

Ossobuco alla Milanese
Ossobuco alla Milanese

Ett smakrikt italienskt långkok från…

Secreto – Grillad spädgris
Secreto – Grillad spädgris

Låt köttet stå framme i rumstemperatur…

Ragú alla Bolognese
Ragú alla Bolognese

En mustig och smakrik köttfärsås. Detta…

E-post: info@godaitalien.se  |  Birger Jarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm
Telefon: 08 – 411 32 70  |  E-post: info@godaitalien.se  |  BirgerJarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm