Brigaldara Ripasso Superiore

Ripasso är en metod som bidrar med ytterligare alkohol och smakrikedom, genom en andra jäsning med skalmassan från amaronefaten. Det ger ett relativt fylligt, kryddigt vin med fin syra och smak av torkade körsbär, kanel, vanilj, hallon och kryddpeppar som ska drickas i stora glas till rätter av lamm- eller nötkött.

Brigaldara ligger i byn San Floriano i Maranodalen och är en av de tretton familjerna som ingår i sammanslutningen “Famiglie dell’Amarone d’Arte” som värnar om den klassiska Amarone-produktionen.

Artikelnummer: 79097
Pris: 151 kronor
Alkohol: 14,5%

Nothing found.

Brigaldara-Ripasso-SuperioreBrigaldara Ripasso Superiore Ripasso är en metod som bidrar med ytterligare alkohol och smakrikedom, genom en andra jäsning med skalmassan från amaronefaten. Det ger ett relativt fylligt, kryddigt vin med fin syra och smak av torkade körsbär, kanel, vanilj, hallon och kryddpeppar som ska drickas i stora glas till rätter av lamm- eller nötkött. Brigaldara ligger i byn San Floriano i Maranodalen och är en av de tretton familjerna som ingår i sammanslutningen “Famiglie dell’Amarone d’Arte” som värnar om den klassiska Amarone-produktionen. Artikelnummer: 79097Pris: 151 kronorAlkohol: 14,5%

Gå till Systembolaget

Ripasso är en metod som bidrar med ytterligare alkohol och smakrikedom, genom en andra jäsning med skalmassan från amaronefaten. Det ger ett relativt fylligt, kryddigt vin med fin syra och smak av torkade körsbär, kanel, vanilj, hallon och kryddpeppar som ska drickas i stora glas till rätter av lamm- eller nötkött.

Brigaldara ligger i byn San Floriano i Maranodalen och är en av de tretton familjerna som ingår i sammanslutningen “Famiglie dell’Amarone d’Arte” som värnar om den klassiska Amarone-produktionen.

Artikelnummer: 79097
Pris: 151 kronor
Alkohol: 14,5%

Gå till Systembolaget

Rätter att avnjuta med vinet:

Tagliatelle con finferli

Tagliatelle con finferli

Kantarellpasta med fläsk, vitt vin, persilja och timjan.

Läs mer

Fusilli med broccoli och salsiccia

Fusilli med broccoli och salsiccia

En antik rätt, med rötter från trakten där vi bor här i Umbrien. I huvudrollen har vi broccoli. Birollerna är salsiccia, vitt vin, vitlök ...

Läs mer

Spaghetti al Rancetto

Spaghetti al Rancetto

En traditionell pastarätt från Umbrien som är både lättlagad och smakrik. De umbriska pastasorterna umbricelli eller stringhetti påminner...

Läs mer

Rätter att avnjuta med vinet:

Carpaccio di manzo con rucola e grana
Carpaccio di manzo con rucola e grana

Tunna skivor oxfilé med parmesan,…

Vitello Braciole

Termen "Braciole" kommer från det…

Cipolle Ripieni
Cipolle ripieni – lökar fyllda med kött

Lökar fyllda med kött. Sätt ugnen på…

Fusilli med broccoli och salsiccia
Fusilli med broccoli och salsiccia

En antik rätt, med rötter från trakten…

E-post: info@godaitalien.se  |  Birger Jarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm
Telefon: 08 – 411 32 70  |  E-post: info@godaitalien.se  |  BirgerJarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm