Agnello a scottaditoGrillade lammkotletter från Lazio
”Scottadito” betyder bokstavligen ”brända fingrar” och det är inte svårt att förstå att det är svårt att hålla fingrarna borta från dessa grillade godsaker. Ett enkelt och gott recept på hur du grillar lamm på italienskt vis!
Ingredienser till agnello a scottadito:
- 8 st lammkotletter
- 3 msk olivolja
- Salt & peppar
Gör så här:
Smörj lammkotletterna på båda sidor med oljan. Värm upp grillen och grilla dem på hög värme ett par minuter på varje sida. Krydda dem med en nypa salt och generöst med nymald peppar. Om möjligt, låt dem vila i cirka 5 minuter innan servering. En god sallad är allt som behövs som tillbehör.
Buon appetito! Njut av Agnello a scottadito.
Läs också:
Agnello a scottaditoGrillade lammkotletter från Lazio
”Scottadito” betyder bokstavligen ”brända fingrar” och det är inte svårt att förstå att det är svårt att hålla fingrarna borta från dessa grillade godsaker. Ett enkelt och gott recept på hur du grillar lamm på italienskt vis!
Ingredienser till Agnello a scottadito:
- 8 st lammkotletter
- 3 msk olivolja
- Salt & peppar
Gör så här:
Smörj lammkotletterna på båda sidor med oljan. Värm upp grillen och grilla dem på hög värme ett par minuter på varje sida. Krydda dem med en nypa salt och generöst med nymald peppar. Om möjligt, låt dem vila i cirka 5 minuter innan servering. En god sallad är allt som behövs som tillbehör.
”Scottadito” betyder bokstavligen ”brända fingrar” och det är inte svårt att förstå att det är svårt att hålla fingrarna borta från dessa grillade godsaker. Ett enkelt och gott recept på hur du grillar lamm på italienskt vis!
Buon appetito! Njut av Agnello a scottadito.
Läs också:
Fyra fantastiska recept !
Glassfylld panettone
Desserter,Lena Martoglio Bomler
Ingen riktig jul utan panettone. Så är det faktiskt om du frågar en italienare. Framförallt i de norra delarna av landet. I detta recept fylls kakan med glass och toppas med mörk choklad…
Mousse al cioccolato e amaretto
En härligt krämig chokladmousse med mandellikören amaretto.
Risotto alla Milanese
En smakrik risotto med saffran från Milano. Serveras traditionellt med Ossobuco alla Milanese och Gremolata
Spaghetti Arrabbiata al forno – Peter Nordin
Vegetariskt,Pasta,Peter Nordin
Här ett annorlunda sätt att öka smak och konsistens till denna klassiska spaghetti. På slutet fördelas spaghettin i fyra förseglade ...