Perlage Terra Viva Bio

Druvsorten Pinot Grigio har blivit lite av en stapelvara på vissa marknader och fått utstå mycket skäll. Men det beror som vanligt på! I händerna hos den stora familjen Nardi som driver Perlage i trakterna av Venedig blir resultatet en härlig fruktbomb med ekologisk stämpel och smak av päron, ananas, persika, färska örter och lime. Gott till vegetariska rätter, fisk och skaldjur.

Artikelnummer: 6305
Pris: 97 kronor
Alkohol: 12%

Cannelloni con ricotta e spinaci

Cannelloni con ricotta e spinaci

Fyllda pastarör som gratineras med ost. I detta recept…

Read More

Smorstekt-Gnocchi-med-parmesan

Smörstekt Gnocchi med parmesan

En italiensk klassiker: Smörstekt Gnocchi med parmesan. En…

Read More

Perlage-Terra-Viva-BioPerlage Terra Viva Bio Druvsorten Pinot Grigio har blivit lite av en stapelvara på vissa marknader och fått utstå mycket skäll. Men det beror som vanligt på! I händerna hos den stora familjen Nardi som driver Perlage i trakterna av Venedig blir resultatet en härlig fruktbomb med ekologisk stämpel och smak av päron, ananas, persika, färska örter och lime. Gott till vegetariska rätter, fisk och skaldjur. Artikelnummer: 6305Pris: 97 kronorAlkohol: 12%

Gå till systembolaget

Druvsorten Pinot Grigio har blivit lite av en stapelvara på vissa marknader och fått utstå mycket skäll. Men det beror som vanligt på! I händerna hos den stora familjen Nardi som driver Perlage i trakterna av Venedig blir resultatet en härlig fruktbomb med ekologisk stämpel och smak av päron, ananas, persika, färska örter och lime. Gott till vegetariska rätter, fisk och skaldjur.

Artikelnummer: 6305
Pris: 97 kronor
Alkohol: 12%

Gå till systembolaget

Recept till vitt vin!

Bruschetta med italiensk råbiff

Trevligt tilltugg av surdegsbröd toppat med råbiff på italienska smaker

Läs mer

Risotto con arragosta e zafferano

Risotto con arragosta e zafferano

Lossa hummerklorna och knäck skalen med baksidan av en kniv och lägg dem åt sidan. Ta ur köttet från stjärten, rensa bort tarmen och skär den i bitar.

Läs mer

Pasta con zucchine e cozze

Börja med att rengöra musslorna. Skrapa dem med bladet på en liten kniv och riv av ”skägget” som sticker ut ur skalet. Kolla alla musslorna..

Läs mer

Recept till vitt vin!

Spaghetti alle vongole
Spaghetti alle vongole

Börja med att förbereda musslorna.…

Vitello-Tonnato
Vitello Tonnato

Vitello Tonnato. Kombinationen av kött…

Blåmusslor som i Venedig - Peter Nordin
Musslor som i Venedig – Recept av Peter Nordin

Här ett recept från vår kommande kokbok…

Havsabborre crudo med persika och myntaolja
Havsabborre crudo med persika och myntaolja

Tunt skurna skivor av havsaborre med en…

E-post: info@godaitalien.se  |  Birger Jarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm
Telefon: 08 – 411 32 70  |  E-post: info@godaitalien.se  |  BirgerJarlsgatan 55  |  111 45 Stockholm