Druvsorten Pinot Grigio har blivit lite av en stapelvara på vissa marknader och fått utstå mycket skäll. Men det beror som vanligt på! I händerna hos den stora familjen Nardi som driver Perlage i trakterna av Venedig blir resultatet en härlig fruktbomb med ekologisk stämpel och smak av päron, ananas, persika, färska örter och lime. Gott till vegetariska rätter, fisk och skaldjur.
Artikelnummer: 6305
Pris: 97 kronor
Alkohol: 12%
Perlage Terra Viva Bio Druvsorten Pinot Grigio har blivit lite av en stapelvara på vissa marknader och fått utstå mycket skäll. Men det beror som vanligt på! I händerna hos den stora familjen Nardi som driver Perlage i trakterna av Venedig blir resultatet en härlig fruktbomb med ekologisk stämpel och smak av päron, ananas, persika, färska örter och lime. Gott till vegetariska rätter, fisk och skaldjur. Artikelnummer: 6305Pris: 97 kronorAlkohol: 12%
Druvsorten Pinot Grigio har blivit lite av en stapelvara på vissa marknader och fått utstå mycket skäll. Men det beror som vanligt på! I händerna hos den stora familjen Nardi som driver Perlage i trakterna av Venedig blir resultatet en härlig fruktbomb med ekologisk stämpel och smak av päron, ananas, persika, färska örter och lime. Gott till vegetariska rätter, fisk och skaldjur.
Artikelnummer: 6305
Pris: 97 kronor
Alkohol: 12%
Recept till vitt vin!
Bruschetta med italiensk råbiff
Trevligt tilltugg av surdegsbröd toppat med råbiff på italienska smaker
Risotto con arragosta e zafferano
Lossa hummerklorna och knäck skalen med baksidan av en kniv och lägg dem åt sidan. Ta ur köttet från stjärten, rensa bort tarmen och skär den i bitar.
Pasta con zucchine e cozze
Börja med att rengöra musslorna. Skrapa dem med bladet på en liten kniv och riv av ”skägget” som sticker ut ur skalet. Kolla alla musslorna..
Recept till vitt vin!
Spaghetti alle vongole
Börja med att förbereda musslorna.…
Vitello Tonnato
Vitello Tonnato. Kombinationen av kött…
Musslor som i Venedig – Recept av Peter Nordin
Här ett recept från vår kommande kokbok…
Havsabborre crudo med persika och myntaolja
Tunt skurna skivor av havsaborre med en…